maanantai 18. toukokuuta 2015

Viikon syyllinen: Toimi Kankaanniemi

Keskisuomalainen sanomalehti on kertonut, että Perussuomalaisten kansanedustaja Toimi Kankaanniemi on lähettänyt naisille seksuaalisia viestejä. Kankaanniemi on veteraanipoliitikko, joka siirtyi Kristillisdemokraateista Perussuomalaisiin ja valittiin uudestaan kansanedustajaksi. Kankaanniemi on myöntänyt tekonsa, kertonut vaimolle ja pyytänyt anteeksi asianomaisilta naisilta. Kankaanniemestä on uumoiltu tulevan hallituksen ministeriä.

Kansan tuomio:

1. Kankaanniemi joutuu/pääsee "Aatami etsii Eevaa" TV-ohjelmaan kahden kauniin naisen kanssa. Kreikan saarella kerrotaan elämäntarinoita ja yritetään miettiä kumman naisen Toimi valitsee. Yöllä nukutaan samassa sängyssä ja aamulla ollaan taas virkeinä. Kansa saa arvioidan Toimi Kankaanniemen käyttäytymisen äänestämällä. Äänestystuloksen perusteella kansa antaa anteeksi tai sitten ei.

2. Toimi Kankaanniemi loikkaa takaisin Kristillisiin. Hän haluaa sovittaa tekonsa ja saada anteeksiannon. Siihen Räsäsen johtama Kristillisdemokraattinen puolue on oiva mahdollisuus. Sen jälkeen hän voi palata takaisin Perussuomalaisiin ja olla taas sama tuttu Toimi Kankaanniemi. Hän lähettää jatkossa naisille vain kunniallisia joulukortteja. Niissä lukee ainoastaan "Hyvää Joulua ! T: Toimi".

3. Kaiken tämän jälkeen kolmen Ässän hallitus tekee Toimi Kankaanniemestä salkuttoman ministerin. Hänen toimialueenaan on etiikka ja moraali. Hänestä tulee oikea moraalisaarnaaja, jotta Suomen kansan moraali pysyisi korkealla ja eettiset elämänarvot valtaisivat koko maan. Kankaanniemen tehtävänä on käydä jokaisessa kunnassa ja taajamassa saarnaamassa ja kuuntelemassa kansalaisten moraalisia ongelmia.

4. Kankaanniemi saa pyhimyksen arvon. Ei mitään neuvoksia tai profinlandioita. Mies on parantanut tapansa ja hän ansaitseen suojeluspyhimyjksen arvon. Sen myöntävät presidentti ja arkkipiispa yhteisesti. Kankaanniemi on kiirastulensa käynyt ja rehelliseksi todettu. Häntä kutsutaan vastedes termillä Hänen pyhyytensä.

5. Toimi Kankaanniemi herää virkeänä aamulla sängystään vaimonsa vierestä. Kaikki olikin vain pahaa unta. Mitään ei ole tapahtunut. Koko juttu oli väärinkäsitystä, pahoja juoruja ja median levittämiää liioittelua. Iloisena miehenä Kankaanniemi menee hallitusneuvotteluihin tavoitteena edelleen sisäministerin posti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti