perjantai 15. toukokuuta 2015

Reserviläiskirje

Puolustusvoimat ja sen ylipäällikkö ovat lähettäneet reserviläiskirjeen. Monet tahot ovat ihmetelleet kirjeen tarkoitusta, koska mitään merkittävää kriisiä tai uhkaa ei ole näkynyt. Tietenkin puolustusvoimissa tiedetään mikä on todellinen tilanne ja miksi tarvitaan resirviläiskirjettä juuri nyt. Yleensähän kyse on reserviläisten herättelemisestä pahan päivän varalle. Kirjeessä on perinteisesti kerrottu mitä tehtävää asianomainen henkilö tulee sodan sattuessa hoitamaan. Vai pitäisikö sanoa kriisin sattuessa.

Olemme saaneet salaista tiedustelumateriaalia, josta selviää jutun oikea kehitys ja luonne.

Kohtaus A
Venäjän joukot eivät ole olleet Itä- Ukrainassa ja Krimi päätti itsenäisesti liittyä Venäjään muina miehinä. Joka muuta sanoo on vastapuolen manipuloima.

Kohtaus B
Suomen ja muiden maiden Natomieliset kenraalit halusivat Ukrainan kriisin ratkaisemiseksi Suomen liittyvän Natoon. Naapurissa tätä ei hyvällä katsota vaan aletaan arvostella Suomen lapsopolitiikkaa ja lasten asemaa. Erityisesti venäjänkielisten lasten, aikuisten, vanhempien ja vanhusten asemaa kritisoidaan.

Kohtaus C
Presidentti ottaa yhteyden toiseen presidenttiin ja selittää, että nyt pitää rauhoittua. Lapsillakin menee ihan hyvin ja nyt pitää olla kiltisti, sillä Suomi haluaa Natoon.

Kohtaus D
Mikään ei muutu.

Kohtaus E
Länsimaat, Eu ja Yhdysvallat asettavat Venäjälle pakotteita ja sen jälkeen lisää pakotteita. monet merkttävät venäläiset ihmiset, poliitikot ja virkamiehet eivät välitä mitään koko asiasta vaikka he omistavat suomalaisen jääkiekkojoukkueen, areenan ja hotellin.

Kohtaus F
Venäläiset turistit eivät tule enää Lappeenrantaan ostamaan juustoa, makkaraa, lihaa, kenkiä, paistinpannuja, haarukoita, pöytiä, vöitä, hameita, verhoja, kenkiä, mikroaaltouuneja, telkkareita, polkupyöriä ja tapetteja, koska Suomessa on niin kallista. Sen sijaan he tulevat tuntemattomalla vedenalaisella kohteellaa katselemaan Suomen hintatilannetta.

Kohtaus G
Puolustusvoimissa ollaan aika huonossa hapessa eli paskassa fiiliksessä, myrtsinä ja allapäin, koska mitään todisteita sukellusveneistä ei löydetä. Jotkut sanovat Suomen puolustusvoimien olevat yhtä merkittävä kuin Ruotsin vastaava.

Kohtaus H
Venäjän puolustusvoimat ottavat kuitenkin nokkiinsa, koska Suomen iltapäicälehdet ovat paljastaneet kaiken kertomatta siitä kuitenkaan mitään konkreettista. Lisäksi Suoman ja Ruotsin puolustusministerit ovat alkaneet leikkimään samoilla tinasotilailla.

Kohtaus I
Venäjän jääkiekkojoukkue valjastetaan MM-otteluun parhaalla miehistöllä ja palkkaamalla kaksi ruotsalaistuomaria peliin. Suomi voittaa kaikesta huolimatta.

Kohtaus J
Kansainvälisen jääkiekkoliiton venäläisedustajat vaativat Suomi-Tsekki otteluun venäläisia tuomareita. Näin tapahtuukin ja tuomareiden vaikutuksesta Suomi häviää Tsekille. Kremlissä ollaan tyytyväisiä.

Kohtaus K
Puolustusvoimat lähettää edellä kerrotun reserviläiskirjeen lähes miljoonalle reserviläiselle. Kirjeessä kerrotaan ensin, ettei jääkiekosta ole lupa puhua seuraavaan vuoteen. Katsotaan sitten tilannetta vuoden kuluttua. Loput kirjeestä tiedetäänkin. Siinä puhutaan sodasta ja rauhasta, reserviläisten sijoittumisesta ja muusta tavanomaisesta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti