maanantai 16. maaliskuuta 2015

Uutisia

Uutisista hyvää päivää !

Presidentti Putin on kadonnut. Tavallisesti varmojen tietolähteiden mukaan Kremlissä on tapahtunut vallanvaihto tai presidentti on mennyt mukaan synnytykseen. Presidentin tiedottaja toteaa perivenäläiseen tapaan: "Presidentin kädenpuristus on edelleen vahva."

Suunnistaja Minna Kauppi koki elämänsä suurimman kriisin. "Maailmani romahti viime kesänä." Hän tuli MM-kisoissa sijalle 24, vaikka oli antanut kaikkensa.

Paavi Fransiscus haluaisi elää kuten tavalliset ihmiset ja mennä pizzeriaan.

Portugalilainen poliisi tuomittiin kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen, koska hän oli käyttänyt strippausesityksen rekvisiittana oikeaa pistoolia.

Norjassa on yritetty jo viikon ajan upottaa suurta sillivalasta,joka on ajautunut rannikolle. Valaaseen on pistetty 10 tonnia hiekkasäkkejä ja sitä on yritetty räjäyttää, mutta huonolla menestyksellä.

Prinssi Willhelm ja herttuatar Catherine etsivät lehti-ilmoituksella kotiapulaista, jonka tehtävänä on hoitaa lapsia ja koiria. Tehtävään kuuluu lisäksi huolehtia kymmenhuoneisen kartanon siivoamisesta, asusteista ja pöytähopeista.

Etelä-afrikkalaiset tutkijat ovat todistaneet, että elefantit tunnistavat räjähdysaineita. aiemmin on todettu, että myös koirat, rotat ja mehiläiset pystyvät tunnistamaan räjähdysaineita.

Toscanassa on myynnissä 115 huonetta käsittävä kartano. Hinta on 28 miljoonaa euroa. Kartanon sijaintia ei kuitenkaan kerrota mafian takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti