perjantai 20. maaliskuuta 2015

Brittijalkapallon alennustila

Mestareiden liigan puolivälierät pyörähtävät käyntiin. Viime vuosien tapaan Espanjan joukkueet ovat vahvasti edustettuna kolmella joukkueella. Ranska on saanut kaksi joukkuetta mukaan. Portugali, Saksa, ja Italia ovat yhdellä joukkueella mukana. Englanti alkoi konttaamaan, sillä yhtään joukkuetta ei ole sieltä suunnasta mukana.

Eurooppaliigan jatkoonmenijöistä kaksi tulee Italiasta ja Ukrainasta. Yhdet joukkueet Venäjältä, Belgiasta, Saksasta ja Espanjasta. Tässäkin sarjassa brittijalkapallo jäi nuolemaan näppejään.

Suuret ja mahtavat Chelsea, Manchester United ja City, Arsenal, Everton, jne putoilivat kerta toisensa jälkeen pois. Toki muitakin isoja jalkapallomaita (seurajoukkueita) on jäänyt rannalle kuten Hollanti, Tanska, Turkki Kreikka, Sveitsi ja moni muu. Mutta brittilässä ollaan totuttu parempaan. Nyt edessä on suuri häpeä ja peiliin katsomisen paikka. Miksi olemme/olette niin huonoja ? Isolla rahalla ei näköjään saada kaikkea aikaan. Pienen rahan Suomikaan ei saanut yhtään joukkuetta puolivälieriin. Heh, he !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti