maanantai 9. maaliskuuta 2015

Aurinkoista

Aurinkoista säätä on luvassa viikoksi. Pitkän ja pimeän talven jälkeen outo valoilmiö saattaa herättää käyttäytymismuotoja, jotka aiheuttavat huomiota, pahennusta tai jopa sanaharkkaa. Jokainen on potentiaalinen "häirikkö", kun keväinen aurinko sekoittaa silmät, pään, hormoonit ja mielen. Olemme tehneet muutamia patenttikeinoja, joiden avulla selviytyy helposti hankalasta tilanteesta naapurin, sukulaisen, työkaverin tai muun ohikulkijan kanssa.

Juokset hihaton t-paita ja shortsit päällä tarkoituksena laihduttaa itsesi timmiin kesäkuosiin.
Ohje tuttavan tapaamisen varalle: Kävelet motoorisesti eteenpäin ja alat kuorsata kovaäänisesti. Työnnä kädet eteen ja sulje silmät. Tuttusi luulee sinun nukkuvan ja taluttaa kotisohvalle.

Makailet pihanurmikolla uikkareissa korkea lasi täynnä jääkylmää juomaa.
Ohje: Alat heti rapsuttamaan päätäsi ja kerrot, että nuorimman lapsesi koulussa on taas havaittu täitä. Täithän häviävät helpoimmin kovassa pakkasessa. Täit pelkäävät myös väkeviä nesteitä.

Nouset uutuuttaan kiiltävästä autosta, jonka ostit juuri heräteostona halvalla (osamaksulla).
Ohje: Kerrot, että viet juuri pomosi autoa huoltoon. Omasi on rikki, korjattavana ja katsastettavana. Et ikinä pystyisi ostamaan näin kallista autoa.

Kainalossasi on itseäsi puolet nuorempi muodokas suttura tummat aurinkolasit silmillä.
Ohje: Esittelet kumppanisi pietarilaiseksi serkuksi, kummiksi tai vaihto-oppilaaksi, jolla on nilkka nyrjähtänyt ja lonkkavika. Kerrot sulavasti, että kumppani ei voi puhua juuri nyt (Suomea), koska lääkäri kielsi puhumisen keliakian, psoriakiksen ja tyrän takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti