maanantai 16. maaliskuuta 2015

Historiallinen jääkiekko-ottelu

Ilves ja HIFK taistelivat yli viisi tuntia Hakametsässä säälipleijareiden toisessa osaottelussa. Lopulta tuli ratkaisu Ilveksen verkkoon. On uskomatonta miten molemmat joukkueet jaksoivat painaa päästä päähän kuusi erää. Siis kaksi ottelua. Mitään ei annettu ilmaiseksi. Näytti oikeasti siltä, että kaikki pantiin peliin. Ilveksellä oli kaksi rangaistuslaukaustakin tehdä ratkaisu, mutta hifkin maalivahti Lankinen veti pidemmän korren. Minuutteja pelille kertyi ennätykselliset 134,14 minuuttia. Yleisö katseli viiden tunnin näytelmää kannustaen innokkaasti kotijoukkuetta. Kotiin ei voinut lähteä. Lopullisen ratkaisun myötä pettymys oli valtava. Jos joskus voi sanoa, että tulos ei ollut oikeudenmukainen, niin nyt. Siinä määrin kovasti ilvekset jaksoivat tehdä hommia. Mutta jääkiekossa ei jaeta aktiivisuuspisteitä vaan maalit ratkaisevat. Uskon, että pelaajat olivat ja ovat vielä pitkään syvästi pettyneitä. Edes rankka työnteko ei tuonut palkintoa. Mutta olihan tämä myös ipan kannattajille pelien peli. Yhtään ei tarvinnut hävetä joukkueen panosta. Nyt luistin kulki ja laidat ryskyivät.

HIFK tulee palaamaan pian Tampereelle. Jatkossa alkavat varsinaset peijarit ja vastassa on ensi perjantaina Tappara. Katsotaan painavatko pelatut minuutit ja tunnit IFK:n jaloissa ? Ipa keskittyy haavojen nuolemiseen.

Myös yksi hyvä uutinen saadaan Ipan leiriin. Nuorten A-ryhmä taistelee vielä välierissä ja mukaan tulevat varmasti nuoret Mustonen ja Hinz. Pelasihan Hinz Ilveksen ykkösketjussa. Heillä riittänee virtaa vielä A-junnujen jatkopeleihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti