perjantai 20. maaliskuuta 2015

Pakastepizzan tuunaus

Saunaillan helppo herkku on pakastepizza tuunattuna. Pakastepizzojen täytteet ovat kohtuullisen niukat, joten vain mielikuvitus on rajana tähän ruokalajiin. Tarjouksesta saa 2,5 € pizzoja, jotka ovat kohtuullisen hyviä tähän tarkoitukseen. Prismoissa on viimeaikoina ollu 1,49 € pakastepizzoja, jotka ovat myös ihan hyviä, mutta hieman pienempiä. Pakastepizza otetaan pakkasesta ja päälle läntätään kaikkea hyvää. Viimeisimpänä juustoraastetta. Juusto kruunaa pizzan kuin pizzan. Täytteeksi käy hyvin se mitä jääkaapista sattuu löytymään.

Tässä muutamia ehdotuksia:
metwurstia, kinkkuviipaleita, kalkkunaleikettä, pekonia, anjovista, ananaspaloja, persikanpaloja, tomaattia, aurinkokuivattua tomaattia, sipulia, valkosipulia, oliiveja, paprikaa, chiliä, pinaattia, rucolaa, sekasalaattia, tuoretta persiljaa, korianderia, oreganoa, basilikaa, aurajuustoa, erilaisia juustonpaloja. Kun tykkään kovasti chilistä, olen laittanut sitä siemenineen päivinee. Potkua ja sattumia tulee kivasti enemmän. Habanero on tähän ehkä liian tulista.

Viime aikoina olen innostunut salaatinlehdistä. Laitan niitä päällimmäiseksi ja niiden päälle vielä juustoraastetta. Salaattikeko vetäytyy uunissa. Salaatin voi laittaa toki kypsän pizzan päällekin, mutta itse olen tunkenut sen uuniin ja hyvin on onnistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti