keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Tonnikala-chili-patonki

Mieli teki nopeasti valmistuvaa ja tulista iltapalaa. Ostin yhden patongin, purkin chili-tonnikalaa, yhden jalapenon, yhden punaisen chilin ja pienen salaattikerän. Halkaisin patongin puoliksi auki. Voitelin välikön margariinilla ja majoneesilla. Lisäsin patongin sisään maustetun tonnikalan, hienoksi hakatut chilit ja salaattia. Leikkasin patongin vaaksan mittaisiksi paloiksi. Välipala oli hetkessä valmista. Juomaksi voi ottaa maitoa, vettä tai vaikka bisseä. Mukavaa tulisuutta, muttei mitään tappoa. Jos ei tykkää tulisuudesta, voi chilit korvata sipulilla ja valkosipulilla. Tai vaikka kurkulla ja suolakurkulla. Sekin on herkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti