tiistai 29. heinäkuuta 2014

Armi Kuusela

Suomen ja maailman kaikkien aikojen kaunein nainen ja Miss Maailma Armi Kuusela on vieraillut toistuvasti Suomessa. Filippiineillä asusteleva Kuusela meni naimisiin filippiiniläisen liikemiehen Gil Hilarion kanssa. Hilarion bisnekset menivät huonosti ja poliisitkin olivat uteliaita Hilarion toimista. Sittemmin Hilario kuoli ja Armi jäi yksin. Sitten Armi tapasi herra Williamssin ja meni tämän kanssa naimisiin. Kuusela-Williams on asustellut siippansa kanssa Espanjassa, Turkissa ja Valloissa. Koti-ikävä on kuitenkin tuttu ilmiö maailmankiertäjillä. Kuuselan sisar ja toimituksemme salapoliisit ovat selvittäneet Kuuselan liikkeitä Suomessa ja Muhoksella ja hänet on nähty useita kertoja kotimaassaan naamioituneena. Valeasut ja -persoonat ovat olleet taitavia ja ammattimaisesti toteutettuja. Tavallisesti varmojen ja laaja-alaisten lähteiden mukaan hän on käyttänyt useita eri tyyppisiä henkilöllisyyksiä.

Ensialkuun Kuusela halusi tulla hyväntekijänä Suomeen. Hän kävi Suomessa ensin Äiti Teresana, sitten Äiti Ammana ja lopulta Madonnana. Vierailut olivat sinänsä kiinnostavia, mutta Kuusela ei oikein päässyt tapaamaan Muhoksella omia kavereitaan, koska median kiinnostus oli suurta ja ympärillä pyöri kaikenlaisia kerjääjiä.

Sitten Kuusela päätti suunnata poliittisiin naamioasuihin. Hän tuli kotimaahan Margaret Thatcherina, Hilary Clintonina ja Tarja Halosena. Muutos oli kovin vähäinen. Median edustajat juoksivat perässä ja iso joukko kaikenlaisia muita ruinaajia.

Kuusela päätti kokeilla kuninkaallisia naamioasuja. Hän piipahti Suomessa prinsessa Dianana, prinsessa Viktoriana ja Princenä. Seuraukset olivat samoja. Katri-Helena, Paula Koivuniemi ja Eino Grön. Ei mitään muutosta.

Lopulta Kuusela-Williams päätti tulla Muhokselle omana itsenään. Kukaan ei tuntenut häntä lentoasemalla, bussipysäkillä tai K-marketissa. Lehdistö ei tiennyt kuka hän oli tai mitä teki Muhoksella. Kuuluisuuden kimpussa ei pyörinyt yhtään rahan tai nimmarin vaatijaa. Tarinamme sai onnellisen päätöksen ja Armi Kuusela-Williams tapasi vanhoja tuttujaan. Sen pituinen se. Vai menikö se sittenkään näin ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti