maanantai 28. heinäkuuta 2014

Matkahammasharja

Hieno kylkiäistuote tuo matkahammasharja. Hammasharja, jonka varressa on nivel. Harjan saa taitettua kasaan. Mutta ei siinä kaikki. Varren kolossa on pieni hammastahnatuubi. Tietenkin. Täytyyhän hammasharjan kaverina olla hammastahnaa. Espanjalainen tuote vaikuttaa täydelliseltä. Toimituksessamme työskentelevät innovatiiviset insinööriopiskelijat ovat parantaneet pakettia lisäämällä siihen muutakin tarpeellista.

Hammasharjan varteen on tehty pieni näyttöruutu, josta on navigaattori, karttapalvelu ja netti. Matkailija voi navigaattorista suunnista oikeaan kohteeseen samalla kun pyöräillessä harjailee hampaitaan.

Hammastahnatuubissa on pieni tulostin, jossa voi chekata on linena matkatavarat ja tulostaa boarding passit. Näin lentoasemalla välttyy turhalta jonotukselta ja voi itse viedä matkatavarat hihnalle. Hampaiden harjaaminen sujuu näppärästi ja matkahammasharjan voi sujauttaa matkalaukun sivutaskuun.

Hammasharjan varressa on pieni lentokone. Pienestä koostaan huolimatta se on boeing 421, joka taittaa etelään muutamassa tunnissa. Matkahammasharjapaketin hinta on pieni ongelma, mutta matkalle voi toisaalta kutsua mukaan koko suvun, työkaverit tai futisjoukkueen. Pieni lentokone vie myös vähän tilaa taivaalla ja kansainvälisillä lentokentillä. Tuntuvaa säästöä tulee lentokenttämaksuista.

Matkahammasharjan tuubissa on tahnan lisälksi rusketusvoidetta, jolla saa ihon ruskeksi ilman, että tarvitsee tehdä saastuttavia lentomatkoja. Samalla voi maistaa majoneesinmakuista tahnaa jolla saa kampylobakteerin pariksi viikoksi. Siitä saa vähintään kahden viikon sairausloman ja pääsee parhaimmillaan ilmaiseksi sairaalaan eristykseen. Sairaalasta palattua voi työpaikalla kehua olleensa lomalla Kanarialla, Rohdoksessa tai Puketissa. Hammasharjat ja tahnathan saa sairaalan puolesta ja muutenkin koko paketti on äärimmäisen halpa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti