tiistai 8. heinäkuuta 2014

Viime viikon syyllinen: Laura Peuhkuri

Melkein pääsi livahtamaan ilman tuomioita tämä koko kristillisten episodi. Viime viikollahan KD-puoluen (ei tarkoita edesmennyttä kansandemokraattista puoluetta) varapuheenjohtaja Laura Peuhkuri vaati puheenjohtaja Päivi Räsäsen vaihtamista. Laura Peuhkuri pitää kd-puoluetta Jumalan puolueena. Se onkin oikein, sillä muut puolueet pitävät asioita vakan alla. Peuhkuri pistää kissan suoraan pöydälle. Jumalan puolueen menestykseen tarvitaan uusi johtaja. Päivi Räsänen on aikansa johtanut kristillistä kansakuntaa. Nyt tarvitaan uutta draivia yhdistämään Suomen kansa.

Virhe, virhe, virhe !

Eihän Päivin vika ole Suomen kestävyysvaje, alkoholin loputon litkiminen ja kaikki muu syntinen elämä. Päivi on yrittänyt parhaansa ja puhunut suoraan. Päivi vastaan muu Suomi on melkein tasatilanteessa. Poliisit ja homot on pantu järjestykseen. Ei Päivi ihan kaikkea ole pystynyt muuttamaan, vaikka kaikkensa on antanut. Kansa on vastaavasti eronnut kirkosta, mutta sehän onkin maallistunut ja kadottanut yhteyden Jum... tai etääntynyt oikeasta sanomasta. Nyt Laura Peuhkuri haukkuu väärää puuta. Onko hän itse puolueen varapuheenjohtajana tehnyt tätä ennen mitään ? Onko ollut hallitusneuvotteluissa, ministerinä tai telkussa ? Ei mitään näistä.

Kansan kaikkivaltias tuomio:

1. Laura Peuhkuri valitaan Jumalan puolueen puheenjohtajaksi, sisäministeriksi ja kristikunnan pelastajaksi. Tosin vain tälle vaalikaudelle. Katsotaan sitten keväällä miten puolueelle käy. Jos hyvin käy, pestille tulee lisäaikaa. Jos käy huonosti, varapuheenjohtaja alkaa vaaatimaan puheenjohtajan eroa.

2. Ensimmäinen tehtävä sisäministerinä on solmia rauha kd-puolueen eri aatteellisten (lue uskonnollisten) siipien välillä. Sitä varten puheenjohtaja lähtee maakuntakierrokselle Etelä-Pohjanmaalle, Pohjois-Pohjanmaalle ja Keski-Pohjanmaalle. Sen jälkeen hän voi käväistä myös jossakin muualla Suomessa. Pohjanmaalla hän käy joka kodissa pyytämässä anteeksi huonoa sanavalintaansa ja vakuuttaa olevansa yhteistyökykyinen ja innokas uusi puheeenjohtaja.

3. Sisäministerinä Peuhkuri saa hoitaa otona Helsingin huumepoliisin johtajan tehtävät ministeriöstä käsin. Luodaan uudet linjat Aarnion vasikointitoiminnan ja rahanpesun tilalle. Poliisihallinnon tiedottaminen on sujunut viime aikoina huonosti. Poliisiylijohtaja saa jäädä syksyllä eläkkeelle, joten toinen otohomma odottaa uutta puheenjohtaja-sisäministeriä poliisiylijohtajana.

4. Päivi Räsänen valitaan puolueen kunniapuheenjohtajaksi. Hänestä maalataan muotokuva, joka sijoitetaan uuden puheenjohtajan huoneeseen häntä vastapäätä. Taulu muistuttaa menneistä ja kontrolloi kaikkea puolueen puheenjohtajan toimia. Se on ikäänkuin ensimmäinen kynnys matkalla Pyhän Pietarin tarkastusasemalle Paratiisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti