lauantai 1. maaliskuuta 2014

Talviklassikko

Stadionin nurmella pelattiin vauhdikas ja kiinnostava jääpallo-ottelu HIFK - Botnia. Ottelu pelattiin päivänvalossa jotta kaikki näkisivät pelaajat. Ison stadionin katsomot ovat kymmenien metrien päässä pelistä. Talviklassikko televisioitiin, jotta koko kansa näkisi hyvää Hawajin kiekkoa vihreällä veralla.

Oh, anteeksi ! Kyse olikin jääkiekosta stadikan nurmella. Ja vastakkain Punaisissa pelaava IF Köö ja Valko-Venäjän väreissä pelaava Jokerit. Molemmilla joukkueilla oli myös uudet valmentajat paksut pipot päässä. Sponsoroille oli luvattu pelata talviklassikko ja sellainen myös tarjottiin. Talvi korvattiin talvivaatteilla. Muutenkin kassaan kilahti merkittävä summa rahaa, jolla voitiin maksaa pipot.

Ehdotus Harkimolle ja KHL liigalle. Seuraava talviklassikko Jokereiden ja SKA Pietarin välillä voitaisiin pelata Suomenlahden jäällä Helsingin ja Pietarin välissä. Molempien kaupunkien asukkaat voisivat seurata hyvää jääkiekkoa omalla rannallaan. Liput voisivat olla vain 5 ruplaa ja lipunhintaan kuuluisivat kiikarit.

Miksihän Liiga ei ottanut uudeksi joukkueeksi helsinkiläistä joukkuetta Jokereiden korvaajaksi ? Botnia olisi varmasti hyvä vaihtoehto, ainakin pelaamaan näitä ulkoilmaklassikoita.

Itse peli päättyi HIFK:n 2-1 voittoon. Ottelu oli vauhdikas ja viihdyttävä. Molemmat, joukkueet ja yleisö tekivät parhaansa. Lisää, lisää lisää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti