maanantai 31. maaliskuuta 2014

Ihannenainen

Nyt se on tutkittu. Brittiläinen nettipalvelu on selvittänyt mitkä ominaisuudet tekevät ihannenaisen. Kuulkaa ja hämmästykää !

Ihannenainen on 165 senttiä pitkä ja painaa 58 kiloa. Hän käyttää 75C-kuppikoon rintaliivejä. Naisella on pitkä, ruskea tukka ja hän pukeutuu pillifarkkuihin tai minihameeseen. Hän juo valkoviiniä ja pitää huolta linjoistaan. Hän ei kuitenkaan nirsoile, jos on tarjolla esimerkiksi pihviä. Ihannenainen katsoo tiettyjä tv-sarjoja (sorry, en muista nimiä, mutta otan siitä kyllä selvää). Hän tulee toimeen miehen äidin kanssa ja haluaa kokeilla uutta sängyssä.

Täytyy tunnustaa, että olen ollut koko elämäni hakoteillä. Kuvittelin, että ihannenainen on kaunis, älykäs ja huumorintajuinen. Mutta onneksi olen saanut nyt tutkittua tietoa loppuelämää varten. Nythän on tosi helppoa, kun ei tarvitse tutkailla mitään näin monimutkaista. Vaaka ja mitta mukaan ja ei muuta kun haastattelemaan naisia valkkarista ja kuppikoosta. Jotenkin aavistelin, ettei elämä voi olla näin monimutkaista. Kuinka moni mies onkaan tehnyt elämästään turhan hankalan. Miten tämä tutkimus on julkistettu vasta nyt ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti