Porvoon vanhassa kaupungissa on mukavanoloinen ravintola Gabriel. Siellä oli hauskoja pizzoja. Syötiin Rautakauppa pizza ja Gabrielin snigulit pizza. Rautakaupan pizzassa oli savuporoa, tatteja, paahdettuja kokonaisia valkosipulinkynsiä, pinjansiemeniä, tuoretta rosmariinia ja talon juustosekoitetta. Gabrielin sniguleissa oli etanoita, savustettua possunkylkeä, tuoretta persiljaa ja talon juustosekoitetta. Molemmat pizzan olivat todella herkullisia. Pizzojen hieman mustunut reuna sopi mainiosti kokonaisuuteen. Juusto toi sopivasti rasvaisuuttaa makuun.
Jos käyt Porvoossa, kannattaa pyörähtää Gabrielissa. Se on aivan aukion reunalla. Viehättäviä pizzoja oli muitakin, eikä yhtään Quatro stationia tai hawajia ollut listalla. Sisustus oli yksinkertaista ja eleetöntä. Huomio kiihtyi parikymppiseen miestarjoilijaan, joka tarjoile nuorisokolmikolle kohteliaasti ja luontevasti. Hyvänillan toivotus samanikäisille asiakkaille toi lisää tyylipisteitä. Tekisi mieleni kokeilla etanoita ja possunkylkeä juustopadassa. Mutta se onkin sitten kokonaan toinen juttu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti