keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kirkosta eroamisen syyt

Nyt kun uusi avioliittolaki on eduskunassa päätetty, ei ole oikein mitään syytä erota kirkosta. Tämä johtaa kansalaisten elämässä hankalaan tilanteeseen. Kaikki on hyvin eikä mitään voi laittaa kirkon piikkiin. Tämän takia toimituksemme on kerännyt joukon perusteita, joiden avulla kuka tahansa voi erota kirkosta. Ethän halua kuulua siihen ihmisjoukkoon, joka ei osallistu tai jolla ei ole mielipiteitä. Tässä lista:

1. Heräsit aamulla väsyneenä ja nousit väärällä jalalla ylös sängystä. Jostain kumman syystä nouset aina toisella jalalla ja nyt kaikki tapahtui toisin. Koko päivä oli pilalla ja sehän on selvästi kirkon syy. Ainoa vaihtoehto on erota kirkosta. Kannattaa tehdä se heti aamupäivällä. Tiedä mitä ongelmia tulee väärällä jalalla nousemisesta vielä iltapäivällä.

2. Kari Mäkinen ja Päivi Räsänen eivät ole sanoneet mitään. Tulee kumman tyhjiömäinen olo. Mäkinen liputtaa samaa sukupuolta olevien pariskuntien avio-oikeuden puolesta. Räsänen sen sijaan vastustaa. Nyt molemmat ovat hiljaa ja se aiheuttaa paniikkireaktion. Eroa heti kirkosta, koska se on kirkon vika. Lisäksi Mäkiselle myönnetään Itsanäisyyspäivänä kultaisen ruusun kolmannen asteen leijonakunnan ritarimerkki timanttikäädyin kahdella kierteellä. Räsänen kutsutaan vain Linnan juhliin. Eroa heti kirkosta !

3. Sait veronpalautusta/mätkykjä vain 108 euroa. Kansan keskimääräiset luvut ovat 650€/1400€. Miksi minulle tuli vain 108 euroa ? Tämä on taas sitä puolueellista epätasa-arvoa ja suhteiden käyttöä. Syy on kirkon. Mene nettiin ! Mene suoraan nettiin kulkematta lähtöruudun kautta. Siellä löydät kohdan eroa kirkosta. Painat vain napista ja hupsis, ongelmasi ovat mennyttä aikaa. Et ole enää kirkon jäsen. Kirkollisvero jää ainakin pois ja verojen määrä pienemmäksi.

4. Tänään on aika hammaslääkärille. Hammasta koskee ja jotain helpotusta olisi saatava. Mikään kipu ei ole yhtä kauhea kuin hammaslääkärin poraus suoraan hermoon. Ethän ole tehnyt yhtään syntiä (tai pelkkiä pieniä syntejä), joten turha sinua on hammaslääkärissä kiduttaa. Kannattaa erota kirkosta. Jos se jotain auttaa, kannattaa ainakin kokeilla. Toisaalta, jos kuolet hammaslääkärin tuoliin, hautapaikka on kalliinmpi. Et tietenkään joudu kärsimään enää korkeammista hautamaksuista, joten voit hyvin erota kirkosta. Kirkon keksintöä nämä synnit. Eroa kirkosta ennen hammaslääkärikäyntiä.

5.Yksi elämistä sinkkuna/avioliitossa on kulunut riittävän kauan. Elämä on todella tylsää ja pitkästyttävä. Mitään ei tapahdu. Kirkon syy. Olisipa joku unelmien prinssi/povikuningatar, joka pistäisi veren kiehumaan ja mielikuvituksen laukkaamaan. Mutta kun ei ole. Ratkaisuna on kirkosta eroaminen. Sen jälkeen pitää keksiä muita syitä. Ehkä syy on peilissä.

Tässä vielä lisää vaihtoehtoja, ellei edellä mainitut mätsänneet:

Tuulilasin pyyhin on ollut risa jo puoli vuotta,
Naapurilla on enemmän jouluvaloja kuin sinulla vaikka ostit juuri viidelläkympillä uusia valoja,
Pikkujoulut menivät flunssan ja kuumeilun takia förbii, jolloin et päässyt höpöttämään toimiston naisten/korjaamon miesten kanssa,
Suosikkijoukkueesi tappioputki kasvoi kahteen otteluun vaikka peli on vihdoinkin alkanut kulkea ja sairaslistakin on minimissään,
Tarjousmakkarat olivat loppuneet lähikaupasta vaikka menit kauppaa vain ja ainoastaan sen takia. Korvaavat makkarat olivat eri makkaroita. Pahoja.
Vessan valosta on palanut toinen kynttilälamppu eikä kaapissa ole yhtään varalamppuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti