lauantai 27. joulukuuta 2014

Alennusmyynnit alkoivat

Vuoden paras päivä koitti tänään. Heti joulun jälkeen on tiedossa löytöjä uskomattomaan hintaan. Säästin hieman sukanvarteen ennen joulua. Se mahdollistui pienellä panostuksella uusiin asioihin. Joulupukkihan tuo perinteisesti hienoja asioita, mutta muiden valitsemia. Riemumielellä ja toivorikkaana lähdin heti aamusta tutkimaan alennettuja tavaroita.

Ostin hieman vaatteita. Talvitakin ja toppahousut. Uudet verkkarit, lenkkarit, hiihtohousut ja pipan. Pikkutakin, paidan ja solmion. Suorat housut, kengät ja muutaman parin sukkia. Sitten tietysti kodin tarvikkeita: pussilakanoita, pari tyynyä ja pyyhkeitä. Pöytälampun, maton ja yöpöydän. Leikkuuveitsen, munaleikkurin ja astiaston. Laseja, lautasia ja kahvikuppeja. Pöytäliinan, servettejä ja hammastikkuja. Muutakin mukavaa oli tarjolla. Työkalupakki, ruuveja, nauloja ja tapettia. Lavuaari, saunankiuas ja pesukone. Iso telkku, puhelin ja tietokone. Auto, omakotitalo ja kesämökki. Linna Espanjasta, ravintola Provencesta ja pelisali Las Vegasista, jalkapallojoukkue Britanniasta, saari Kap Verdeltä, Picasson maalaus Louvresta ja sinfoniaorkesteri Los Angelesista.

Hieman oli vaikeaa saada kaikkea mahtumaan ostoskasseihin tai autooni, mutta sitten keksin ostaa alennusmyynnistä kokonaisen muuttofirman. Pakkaaminen sujui hyvin ja pääsin helpottuneena asettelemaan alennusmyynnistä ostettuja tavaroita kotona. Päivä alennusmyynnissä oli jälleen takana. Istuin tyytyväisenä kotisohvalla ja saatoin keskittyä telkunkatseluun. Keskimääräinen alennus oli 45 prosenttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti