keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Viikon toinen syytön: Timo Räty

Syyttäjä ei halunnut syyttää Timo Rätyä kunnianloukkausasiassa, jonka Hilkka Ahde nosti Rätyä vastaan. Räty oli sanonut oikeudessa, että Ahde ehdotti seksiä. Ota tästä nyt selvää. Oikeudenkäynnit Ahde vastaan Räty ovat yhtä kiinnostavaa luettavaa kuin maakuntalehtien ajankohtaispalstat. Eikun Seiskan juorusivut. Siis nettitreffien paljastukset. Tarkoitan teinien tekstariviestejä.

Lisäksi julkkisasianajaja Lampela on tarjonnut Rädylle hommia omasta lakiasiaintoimistostaan. Räty kun on niin rehellinen. Lisäksi hän tietää kaiken työmarkkinaoikeudesta. Voiko elämältä toivoa parempaa käännöstä.

Kun Ahde ja Räty ovat niin pohjattoman rehellisiä, on oikein, että molemmat pääsevät taivaaseen. Se on vähintä mitä voimme tehdä heidän hyväkseen. Onneksi suomalainen oikeusjärjestelmä on niin oikeudenmukainen, että molemmat pääsevät nauttimaan paratiisin iloista jo täällä maan päällä. Tarkoitan iltapäivälehtien lööppitaivasta. Mitä ihminen voi enempää toivoa kuin omaa nimeä iltapäivälehtien lööpissä. Taivas on molemmille ollut anteliaasti esille, vaikka Rädylle aika niukasti. Nyt hänet on armahdettu ja edessä siintää loistava menneisyys. Kenties hän ymmärtää tehdä jotain räväkkää, jotta tie lööppitaivaaseen avautuu uudelleen. Heikki Lampela on oiva oppi-isä luotsaamaan Rädyn julkisuuskuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti