tiistai 22. huhtikuuta 2014

Suklaa parasta jazzin kanssa

Arkansasin viisaat tutkijat ovat tutkineet musiikin ja ruokien yhteyksiä. Ruokailijoille syötettiin erilaisia ruoka-aineita ja soitettiin rockia, jazzia, hip-hoppia tai klassista. Johtopäätös oli yksiselitteisen selvä. Suklaa maistui parhaimmalta kuunneltaessa jazzia.

Me jazzdiggarit olemme tienneet tämä jo vuosikymmeniä. Tämän lisäksi jazzin kanssa maistuu hyvältä lukematon joukko muitakin ruoka-aineita ja aterioita puhumattakaan juomapuolesta. Tämän ovat havainneet suuret panimoyhtiöt. Ne sponsoroivat Euroopan suurimpia jazzfestareit. Nyt on tietenkin odotettavissa, että Pori Jazz saa sponsorikseen Fazerin tai Maraboun.

Erityisen hyvältä suklaa maistuu, kun kuuntelee hyvää jazzia. Rahsaan Roland Kirk, Billy Harper, Dexter Gordon, John Coltrane, Archie Shepp, Miles Davies, John McLaughlin. Siinä makua sulkaalle. Kokeile vaikka !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti