sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viikon syytön: Nalle Wahlroos

Iloinen ja isänmaallinen veronmaksaja Nalle Wahlroos on tällä kertaa kritisoinut Suomen kohtuutonta verotusta. Ja aivan syystä. Ruotsissa talouspakolaisena elelevä Nalle maksoi vuonna 2012 9,9 miljoonan tuloistaan peräti 32 % veroa. Siis saman verran kuin tavallinen, keskituloinen taatelintallaaja. Epätasa-arvo on Suomessa huipussaan. Isänmaallisten veronmaksajien (lue: rikkaiden) kuuluisi saada matalampi veroprosentti kuin tavisten. Suomi on kelju ja isänmaan rakentajia ilkeästi kohteleva maa, sillä perintöveroa joutuu maksamaan ihan sairaan paljon. Toista on Ruotsissa, jossa perintö- ja lahjaveroa ei ole lainkaan. Nalle on Nordean hallituksen puheenjohtaja, joten muutto Ruotsiin näyttää perustellulta. Todellinen syy on kuitenkin toinen. Jo reippaasti yli 60-vuotias Wahlroos on alkanut miettimään iäisyyttä ja haluaa jättää omaisuuttaan lapsilleen ilman, että Suomen valtio kuppaa kymmenykset välistä. Veroparatiisi Ruotsissa se on mahdollista.

Wahloosin on joutunut täysin syyttömänä kansan hampaisiin. Köyhän kansan tuomio julkistetaan pitkänäperjantaina, koska tuomio on niin pitkä.

Tuomio lyhennettynä:

1. Wahlroos joutuu muuttamaan takaisin Suomeen, Kauniaisiin, Helsinkiin ja Lappiin.

2. Wahlroos ei joudu enää maksamaan lainkaan veroja.

3. Eduskunta säätää Lex Wahlroosin, jolla taataan verottomuus hänelle itselleen ja hänen suvulleen 500 vuoden ajaksi.

4. Valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri myy Wahlroosille kaikki valtion omistamat osakkeet yhdellä eurolla. Nalle myy osakkeet edelleen ja saa miljardien tulot, joista ei siis tarvitse maksaa veroja.

5. Wahlroosille tehdään maikkarille oma ajankohtaisohjelma Wahlroosin päivä. Siinä kuvataan Wahlroosin sankaritekoja nuoruuden radikalismista nykypäivään. Ohjelmassa esiintyvät kaikki Suomen parhaimmat viihdetaiteilijat Jaakko-Teposta Esa-Pekka Saloseen.

6. Mannerheimin patsaan viereen tehdään Wahlroosin patsas, jossa ikoni ratsastelee kuumaverisen selässä. Kaikki peruskouluikäiset tekevät ainakin kerran kouluainanaan pyhiinvaellusmatkan Wahlroosin patsaalle. Mannerheiomin tien uudeksi nimeksi tulee Mannerheimin-Wahlroosin tie.

7. Veikkaus antaa eurolla lottokupongin, jossa on suurin osa numeroista. Lottoarvonnassa Wahlroos voittaa kaikki yli viiden millin potit. Voittorahat säätiöidään Wahlroosin nimeä kantavalle säätiölle, joka jakaa Nalle Wahlroosille apurahoja aina kun hän keksii jotain uutta.

8. Wahlroosin maatiloille annetaan kaikki Suomen maataloustuet. Niillä voi viljellä perinteisiä isänmaallisia viljoja, joita Helsingin sosiaalivirasto ostaa Heikki Hurstille jaettavaksi köyhille Hakaniemen torilla.

9. Guggenheimin museosäätiön kanssa tehdään diili, että se muuttaa nimensä Wahlroosin museoksi. Helsingin kaupunki ja kulttuuriministeriö rakentavat museon verovaroin. Kaikki suomalaiset taiteilijat lahjoittavat työnsä museolle.

Näiden toimenpiteiden jälkeen Wahlroosin toivotaan sanovan julkisesti, että Suomi on hyvä maa asua ja yrittää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti