tiistai 19. marraskuuta 2013

Erkka ja Jari NHL:ssä

Olipa kerran kaksi jääkiekkogurua Erkka ja Jari. He päättiväöt matkustaa NHL:n. Maahan jossa kasvatetaan jääkiekonpelaajia. Tarkoitus oli katsastaa olisiko tarjolla hyväkuntoisia pelaajia olympiakisoihin.

"Suppilo tiivistyy ja vaihtoehtoja on entistä vähemmän", sanoi viisas Erkka.

Tämän tulkittiin merkitsevän sitä, että mahdollisia pelaajia oli kokeiltu aiemmin kasapäin, mutta enää oli jäljellä suppilon pohjalla oleva pieni joukko, jolla olisi parhaat mahdollisuudet edustaa kunniakasta leijonakaartia.

"M.Koivu on itsestään selvä valinta, jota ei tarvitse miettiä, Granlundilla on erittäin hyvä kausi menossa ja Jokinen on takuuvarma NHL-pelaaja".

Tämänhän me kaikki muutkin tiedämme jo ennestään. Mutta nyt kun saimme kuulla asian suurten gurujen suusta voidaan olettaa, että suppilon pohjalla ovat ainakin nämä kolme nimeä. Muutoihan matka NHL:ään olisi ollut turha.

Itseäni jäi kaivelemaan yksi asia. Olisinko valmentajana käynyt katsomassa sellaisia pelaajia, joista ei olla ihan varmoja.
No, mitä pienistä. Jääkiekkoliitto on rikas ja matkarahat NHL:ään nappikauppaa. Jotainhan johtoportaankin pitää tehdä, kun pelaajat ovat arkihommissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti