sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Avobemari

Jotkut blogimme lukijat ovat kysyneet, miksi Kevan toimitusjohtajan on vastenmielistä viedä lapset avobemarilla ratsastamaan. Koska itsekin ajelen paljon eri autoilla ja silloin tällöin käytän myös omaa bemariani, voin hyvin ymmärtää tämän kysymyksen. Jotkut kateelliset luulevat, että kyseistä autoa käytetään ainoastaan beachien eli rantakatujen ajeluun. Ilta-auringossa hulmuava tukka, ruskettunut iho ja turboahdettu bemari eivät jätä ketään ohikulkijaa kylmäksi. Ainakaan seuraa etsivää lomalaista. Mutta ratsastamaan lapsia vievä rouva valittaa aivan eri syystä.

Avobemari on kohtuullisen pieni, varsinkin takapenkiltään. Mikäli omistaa normaalikokoisen hevosen, ongelma on ilmeinen. Se ei meinaa millään mahtua takapenkille. Poni saattaa olla tässä tapauksessa helpompi vaihtoehto, mutta mikäli tyttäret ovat jo hieman varttuneempia, he haluavat kunnon ratsun. Mikäli hevonen mahtuukin takapenkille , eteen ei mahdu kuin yksi tytär. Jos tyttäriä olisikin vain yksi, hänellä on ratsastussaappaat, kypärä, piiska, juomapullo, hanskat, suojukset, vaihtovaatteet, meikkitarvikkeet, kännykkä ja muuta tarvittavaa rekvisiittaa. Se ei mahdu enää etupenkille. Pulma on siis aivan ilmeinen.

Tässä huomaamme, että kateelliset ovat turhaan panetelleet Kevan johtajan kommenttia. Ongelma on polttava ja avobemari ei missään nimessä ole oikea auto lapsen ratsastusmatkalle. Jos siis olet siinä asemassa, että sinulle tyrkytetään työsuhdeautoa ja sinulla sattuu olemaan ratsastusta harrastavia tyttölapsia, valtse joku muu auto. Mersu, maasturi, pakettiauto tai rekka. Kunhan varmistat, että hevoselle, lapsille ja sille kaikelle muulle löytyy riittävästi tilaa. Kyllä se työnantaja sellaisen auton hommaa, kunhan ruinaatte aikanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti