torstai 20. joulukuuta 2012

Päivän paras uutinen

Joka päivä tapahtuu jotain hyvää. Positiivinen uutinen voi olla pienenpieni tai ihan mitätön, mutta se voi olla myös jymyjuttu. Olen odottanut päivän hyvää uutista. Ei vaan tahdo tulla mitään hyvää uutista. Missä se oikein luuraa ?

Miss Suomi kisat järjestetään sittenkin. Nelonen (lue:Sanoma konserni) hankki oikeudet Liv-kanavalle, kun Maikkari oli luopunut televisioinnista. Se on toki ilouutinen miesväelle, mutta viimevuotisen kisat ovat menneet miten sattuu. Nykyinen missimme Chafalk tai mikä ulkomainen misu se nyt oli, ei pärjännyt edes maailmanmestaruuskisoissa. Amerikkalainen voitti, se on selvää. Mutta ei tämä televisiointikaan oikein sytytä.

Kike ja Kimmo eroavat ! Se on toki iloinen uutinen. Hehän lienevät olleen maan toiseksi tunnetuin monisuhdepariskunta. Ykkösenä tässä rankinlistassa lienevät edelleen dynaamiset ja avomielisesti Ratiat. Ero on yleensä surullinen asia, mutta nyt asiat alkavat ehkä järjestyä parhain päin. Kike saa rauhassa pörrätä Eduskunnassa ja tapailla rumpalihemmoa ja Kimmo... No vaikka vetää dopingia. Mistä näistä tietää mitä on mielessä ? Ehkei tämä sittenkään ole päivän hyvä uutinen.

Amerikassa luodinkestävät reput ovat saavuttaneet supersuosion. On tietysti mukava asia, että vanhemmat voivat lähettää lapsensa turvaliivirepussa turvallisesti kouluun. Mutta onhan tämä myös aika surullinen uutinen.

Pakkasennätykset paukkuvat viime yönä rikki. Talven pakkas... No, mitäs ilouutinen tämä sitten on. Kesää tässä tarvitaan.

Minulla alkoi talviloma ! Jes, siinä se on. Vaikka olen tiennyt tämän jo kuukaudenpäivät, on se sittenkin päivän paras uutinen. Ainakin päivän toiseksi paras uutinen. Odottelen vielä iltasella päivän parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti