torstai 6. joulukuuta 2012

Linnan juhlat

Suomen parhaat ihmiset juhlivat itsenäisyyspäivää Presidentinlinnassa. Presidentti Niinistö ja puolisi Jenni Haukio kättelivät vieraat. Köyhä kansa tuijottelisin ihmisiä ja antoi kiitettävän kritiikkiä parhaiden ihmisten vaatteista, ulkonäöstä, puolisoista ja kaikesta muusta mahdollisesta. Kauniita naisia ja komeita miehiä oli läjäpäin. Mutta myös taviksen näköisiä parhaita ihmisiä oli antautunut mukaan.

Muutamia ehdotuksia seremonia uudistamiseksi. Ovimiehet voisivat pyytää kauniita ja komeita viivyttelemään katttelyparketilla. Vastaavasti muita kehotetaan pitämään kiirettä ja sujahtajan huomaamattomasti sivuhuoneisiin. Näin kansa saisi enemmän irti kalliista puvuista, meikeistä ja koruista. On tietysti demokratian hengen mukaista, että kaikki saavat saman verran olla esillä, mutta katsojan (asiakkaan) näkökulmast asia on erilainen. Lisäksi katsojille voisi tarkemmin esitellä kokkien luomuksia ja haastatella ruokailijoiden mielipiteitä linnan pöperöistä. Näin verovaroilla tehdyista tarjottavista voisi saada kotiin reseptejä ja uusia vinkkejä. Nykyiset haastattelut ovat paperin makuista hypetystä, joka lähinnä ärsyttää suurta yleisöä.

Ensi vuonna, kun vastaanottopaikka muuttuu, voitaisiin myös äänestää kenet haluaisit linnan juhliin. Reilu sata eniten ääniä saanutta pääsisi bileisiin mukaan. Kansa voisi juhlia edustajiensa välityksellä. Ensi vuonna voitaisiin jakaa ovella numerolappuja. Miehille sinisiä ja naisille punaisia. Kun löytää parin, pääsee kättelemään Pressaa. Tiedä vaikka tätä kauta löytyisi suomalaisia superpareja. Mikäs sen somempaa !

Niin, illan kaunein ja komein olivat Mikaela Wulf ja Cheek. Mitä ? Eikö ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti