keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Kuusi on varastettu !

Paha rikollisaalto on vyörymässä yli Suomenniemen. Rikolliset ovat keskuudessamme. Naapurisi voi olla mukana tai paras työkaverisi. Jo nyt Hämeenlinnassa varastettiin ensimmäinen joulukuusi. Jatkoa seuraa ensi viikolla. Yli kymmenen tuhannen kuusen arvioidaan häipyvän luvattomasti olohuoneisiin. Poliisin ylin johto ja rikosseuraamusviraston pomot ovat tehneet turvasuunnitelman nimeltään Pyhä joulukuusi. Tutkivan journalistiikan osaajamme ovat saanut haltuunsa tämän suunnitelman. Julkaisemme pääkohdat tästä salaisesta planista. Huomautettakoon, että tämä on täysin luottamuksellista.

Pyhä joulukuusi - yhteiskuntamme yleisimmän rikollisuuslajin torjuntasuunnitelma

1.Joulua edeltävällä viikolla Suomen metsiin palkataan kymmentuhatta kuusivalvojaa. Valvojat partioivat ilta kuuden ja aamu kahdeksan välillä. Valvojille annetaan poliisiopistolla poliisin pikakoulutus ja heillä on määräaikaiset poliisivaltuudet. Valvojat saavat oikeaa palkkaa, jotka katetaan vankiloiden vähenevillä kustannuksilla. jo kuuden vankeutta saavan kuusivarkaan vuotuiset kulut ovat suuremmat kuin kymmen tuhannen kuusivalvojan palkat. Valtiovarainministeriö on hengessä mukana.

2. Maa-ja metsätalousministeriö leimaa kaikki kuuset mikkrosiruilla. Näin metsästä luvatta lähtevät kuuset voidaan jäljittää. Pelastuskeskukset ja liikennevalvonta seuraat Kuusinen liikkeitä jouluaikaan.

3. Kuusikauppiaille maksetaan jokaisesta myydystä kuusesta kolmenkympin tukimaksu, jos kuuseen on asennettu mikrosiru. Näin kuusikauppiaat saavat lähes kaksinkertaisen tilin.

4. Kaikki kiinnijääneet kuusivarkaan koulutetaan joulupukeiksi. Maailamn parhaat manipuloijat Kiinasta, Pohjois-Koreasta ja Kuubasta tulevat opettamaan kuusivarkaan pois pahoista tavoista ja uudelleenoppimaan uutta aatetta. Siis joulujutche aatetta.

5. Suuret paperitehtaat Metso, Enso ja Serla alkavat valmistamaan puusta ikikuusia. Kuusia valmistetaan pari miljoonaa ja niitä myydään tehtaiden portilta kahden euron hintaan. Halvalla menee, mutta ostaja sitoutuu samalla tekemään tehtaalla yhden rälssipäivän vuodessa kymmen vuoden ajan. Paperiteollisuudessa on halua ottaa myös Kuubalaisten manipuloimia kuusivarkaita portinvartijoiksi ja esimiehiksi.

6. Uusi tosi-tv ohjelma Kuusivarkaan kurkulla alkaa telkussa. Se kestää jouluun asti. Ohjelmassa seurataan kuusivarkaan kiinniottajien arkipäivää 7/24 metsissä, puistoissa ja toreilla. Eniten kuusivarkaita ohjelmassa napannut henkilö saa 30.000 € ja ilmaisen joulukuusen.

7. Fortum ja vattenfall tekevät joulukuusiksi sopivien Kuusinen ympärille aähköpaimenen. Tämä kolme metriä pitkä aitaus suojelee kuusta nimenomaan joulunaikana. Sähköiseksi taltuttaa tunkeilijat ja poliisit tai kuusenvalvojat ehtivät paikalle ennen henkilön virkoamista.

8. Aalto yliopistoon perustetaan joulukuusiprofessuuri. Yhtenä tutkimusohjelman osana on kuusivarkauksien tutkiminen ja ennaltaehkäisy. Tämä MTK:n ja Rikosseuraamusviraston käynnistämä ohjelma rahoitetaan EU:n maatalouden rikoksentorjuntatuista. Asiaa valvova komissaari on luvannut 10 miljoonan avustuksen, jos aihealueelta saadaan ensi vuonna yksi väitöskirjaa, viisi gradua ja kymmenen seminaarityötä.

9. Joulun jälkeen kirkoissamme on pappien nimetön vastaanotto otsikolla Pyhä kuivuva puu. Kaikki joulukuusen varastaneet syntiset voivat ripittäytyä kirkossa, mikäli palauttavat varastamansa kuusen kirkon pihalla olevaan keräyspisteeseen. Kaikille palauttaneille annetaan lisäksi joulupussi ja lämmintä juomaa. Seurakunnissa on varauduttu kymmenien tuhansien joulupussien jakamiseen. Tänä jouluna muita ruokapusseja ei jaeta vaan voimavarat keskitetään kuusivarkaiden eväisiin.

Näillä keinoilla Suomi on taas maailman turvallisin, älykkäin ja mukavin paikka asua ja elää. Tämä joulu on entistä enemmän kultainen ja köyhillekin ainakin pronssinen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti