tiistai 14. lokakuuta 2014

Venäjän Pressan tontti Ahvenanmaalla

Tiedotusvälineissä on ollut juttua Venäjän pressan tontista Ahvenanmaalla. Ihmetystä on herättänyt miksi Putin haluaa tontin juuri täältä. Kesäharjoittelun jälkeen hommiin jäänyt toimittajanplanttukin osaa vasta tuohon. Sanomattakin on selvää Putinin motiivi.

Historiasta tiedetään, että Suomi on hyvä piilopaikka venäläisille. Putinin edeltäjä Lenin palloili ja pakoili Suomessa kun Venäjällä oli kuumat paikat. Sittemmin bolshevikit ottivat vallan ja Lenin palasi juhlittuna johtajana. Nyt voi käydä päinvastoin. Jos bolshevikit ottavat taas vallan, pitää Putinin ottaa hatkat ja Ahvenanmaa on oikein hyvä piilopaikka.

Suomessa onkin ihmetelty venäläisten lentokoneiden lentämistä Suomen ilmatilassa. Tietenkin ne ovat tehneet ilmateitse pakoreitin pressalle. Merentutkimusalus Aranda koki lähentelyjä Itämerellä venäläisten laivojen puristuksessa. Kyse on vain sopivien kalapaikkojen luotsaamisesta. Eihän Putinkaan pelkällä pyhällä hengellä voi elää. Kalaa voi pyytää ja siksi parhaiden kalapaikkojen koordinaatit helpottavat hyvän kalansaaliin saamista.

Seuraavaksi on odotettavissa, että venäläiset sukellusveneet tuovat Karjalan mäntyjä tontille. Niistä nousee niemennokkaan muikea mökki ja sauna. Tai siis huvila. Siinä on mukava kalastella ja rakas... siis viettää aikaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti