tiistai 7. lokakuuta 2014

Apulanta tiedottaa

Apulannan tiedottaja kertoi, että Apulannan Toni Wirtanen tiedottaa keskiviikkona 8.10. Apulannan tulevaisuudesta. Apulannan muut jäsenet ovat estyneet tiedottamasta mitään tiedotetta.

Kyseinen tiedottaja kävi toimituksessamme ja oli kovin sekavan oloinen. Saimme kuitenkin kiristämällää ja kiduttamalla tiedottajan paljastamaan tämän valtakunnan tarkimmin varjellun salaisuuden meille. Julkaisemme sen kokonaisuudessaan vain ja ainoastaan tässä blogissa. Tämä siksi, että julkisuudessa vellovat mitä ihmeellisemmät jutut Apulannan lopettamisesta, stadionkeikoista ja uudesta tv-ohjelmasta. Ei ole perää. Tässä tiedote lyhentämättömänä.

" Apulanta on päättänyt muuttaa nimensä. Suurin osa tuloista tulee aivan muusta kuin soittamisesta. Miksi siis jatkaa tällä vanhalla radalla kun voi tehdä jotain uutta. Apulanta nimi jää historiaan ja uusi nimi otetaan käyttöön ensi kuun alusta alkaen. Se on Kemira.

Kemiran muodostavat Minä, Vesku Loiri, Paulat Vesala ja Koivuniemi, Elastinen ja muutama muu. Tarkoitus on varata Stadioni konserttipaikaksi. Koska Hesan Olympia Stadioni on ensi kesänä remontissa, esiinnymme joko Oulussa, Lahdessa , Turussa tai Tampereella. Keikat on jo myyty loppuun. Samoin uusi levy. Sen nimi on Vain Kemiraa, ei sen enempää. Siinä ei kuitenkaan ole musiikkia vaan muistelua menneiltä ajoilta. Stadionkeikoillakaan ei soiteta vaan kehutaan toisia. Yleisö saa ostaa paitoja, pikkuesineitä ja erilaista pikkupurtavaa. Liput maksavat 180 € ja sillä saa myös purkin uutta Kemira -nimistä juomaa.

Kemira-nimellä alkaa uusi telkun ohjelmasarja, jossa tunnetut muusikot itkevät yhdessä. Välillä syödään, joudaan ja muistellaan menneitä. Sitten itketään taas yhdessä. Sen jälkeen heitellään tikkaa, ohjataan radio-ohjattavia lennokkeja ja sen sellaista. Sitten taas itketään. Ohjelmasarjaa on jo nauhoitettu yksi tuotantokausi ja toista käsikirjoitetaan parhaillaan. Siinä on luvassa hieman yhteislaulua ja basistivitsejä. Muuten noudatetaan ensimmäisen sarjan formaattia. Iloisinta asiassa on se, että sitä esitetään joka päivä. Monta tuntia.

Ei tässä muuta. Aiomme soitellakin joskus Kemiran markkinointitilaisuuksissa. Muttei sitä kerrota tässä tiedotteessa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti