lauantai 1. syyskuuta 2012

Kermabroileri

Laitan viikonlopuksi kermabroileria. Tämän opin Eevalta, mutta lisään siihen hieman potkua. Tarvitaan kaksi rasia broilerin rintafileitä, purkki ananasmurskaa, puoli pakettia aurajuustoa, 4 desiä kermaa, suolaa ja chiliä. Käytän tähän Römertopfpataa, koska se hautoo ruokaa rauhallisesti.
Ladotaan broitsut pohjalle. Käytän Habanero chilistä puolikkaan, joka palastellaan pieniksi murusiksi. Lisään hieman suolaa broilereille. Sekaan  lisätään murusteltu aurajuusto ja puolet kermasta. Hauduttelen pataa pari tuntia 200 asteessa (huom. Römertopf laitetaan kylmään uuniin!) Lisään sitten toisen puolen eli pari desiä kermaa. Samalla voin  tsekata makua. Annetaan hautua vielä reilu puoli tuntia. Habanero antaa potkua tähän ruokaan. Lisäkkeeksi salaatinlehtiä ja keitettyä riisiä. Vie kielen mennessään. Jos polttaa liikaa, maito on hyvä juoma. Mutta tämä maku alkaa himottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti