maanantai 17. syyskuuta 2012

Catherinen alastonkuvat

Catherinen ja Williamin Ranskassa vietetty loma meni pilalle kun papparazzi pääsi napsimaa kuvia pariskunnasta. Catherine on niissä yläkroppa paljaana. Ranskalaislehti Closer julkaisi kuvat ja irkkujen Irish Daily Star seurasi perässä. Nyt hovi on raivona ja nostaa syytteet lehteä/lehtiä vastaan. Kiinnostava yksityiskohta on se, että Closer-lehden omistaa Berluconin konserni.

Ranskalaiset naureskelevat kohua, koska yläosaton nainen kiinnostaa heidän mukaansa vain tirkistelijöitä. Toki ranskalaiset naureskelevat ilkikurisesti koska jäykkiä ja ahdasmielisiä brittejä koetellaan näin paljastavalla tavalla. Brittien kannalta kyse on kuninkaalisten yksityisyyden kunnioittamisesta. Pyhästä arvosta. Loppupeleissä kuningashuone saa kyllä pisteet kotiin. Ei siksi, että Catherinen kuvissa näkyisi jotain uutta ja ihmeellistä. Pikemminkin siksi, että Catherine on ihan tavallinen nuori nainen, joka hieroo miehensä selkää. Wow ! Siinäpä sensaatiota kerrakseen.

Tavallisen taatelintallaajan kannalta tämä on loputonta julkimopeliä. Julkkiksista koetetaan repiä esiin kaikkea mahdollista skandaalinkäryä. Tässä ei oikeasti ole oikein mitään. Totta kai jokainen yksityinen ihminen repeäisi, jos vaimon tissejä esiteltäisiin jonkun lehden sivuilla ilman lupaa. Nykyisin vain julkkisten esiintyminen julkisuudessa liikkuu alueella, joka on tuutattu täydeen " muka skandaaleja". Niistä on vaikea erottaa mitä tehdään tarkoituksellisesti. Siksi tavallinen ihminen ei paljon jaksa innostua. No, ehkä työpaikan kahvipöytäkeskusteluun saadaan uusia aiheita. Ei muuta. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti