maanantai 24. helmikuuta 2014

Viikon syyllinen: Paavo Arhinmäki

Sotshin olympialaiset sujiuvat niin hienosti, että ministeri intoutui käyttämään kuningas alkoholia eli juhlimaan. Ystävälliset kiekkoleijonat avustuvat ministerin hotellihuoneeseen. Paluulennolla matkalaukku jäi kisakaupunkiin, mutta ei hätää. Ministeri itse on taas vedossa.

Kansan tuomio, joka julkaistaan seuraavassa Kansan Uutisissa:

1. Ministeri lähetetään jatkossa kisoihin, joissa Suomella ei ole mitään juhlittavaa. Oopperalaulukilpailut, kukkotappelu, rugby, pitkänmatkanjuoksukilpailut, Miss Maailma-kilpailut, saksalaiset autonäyttelyt, seitsenottelun MM-kisat, shakin MM-ottelu ja globaali postimerkkinäyttely ovat sellaisia.

2. Ministeri kutsuu leijonat vierailulle Urheiluministeriöön ja antaa jokaiselle hengenpelastusmitalin. Juomaksi tarjotaan erilaisia energiajuomia, energiapatukoita ja proteiinia. Ministeri kertoo omin sanoin kokemuksiaan kansainvälisten urheilukilpailujen mitalisteille tarjotuista juhlista ja niihin liittyvästä käyttäytymiskoodista.

3. Arhinmäellä on ulkomaanmatkoilla kädessä käsiraudoin liitetty matkalaukku. Se suljetaan Helsinki- Vantaalla ja avataan Helsinki-Vantaalla. Sisällöstä ei ole väliä. Eri lentoyhtiöille tiedotetaan tästä Suomalaisesta urheiluministeristä, jolle tulee antaa ykkösluokan istumapaikka, jonka viereen mahtuu matkalaukku kaveriksi. Kustannukset makseltaan ureiluministeruiön budjetisata kohdasta "Olympiamestareiden muistamiset".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti