perjantai 7. helmikuuta 2014

Miesten ja naisten lukumäärät

Uutiset kertovat, että joillakin paikkakunnilla on miehiä enemmän kuin naisia. Vastaavasti joillakin toisilla paikkakunnilla on naisia enemmän kuin miehiä. Kaiken kukkuraksi löytyy myös paikkakuntia, joissa miesten ja naisten määrät ovat lähes yhtä suuret.

Valtion sukupuolitasa-arvosijoitteluviraston ylijohtajan mukaan virastossa ollaan tehty suunnitelma sukupuolten tasaamisesta uuden asuttamisohjelman kautta. tämä onnellisuusohjelma on tarkoitus liittää uuteen hallitusohjelmaan vuoden kulutta. Siis, jos jotkut puolueet lähtevät ajamaan kansalaisten onnellisuusasioita. Me suomalaisethan ajamme yleensä vapautta ja tässä tapauksessahan on kyse tietynlaisesta pakko-onnellisuudesta. Mutta kun onnellisuudesta on kyse, pakkoakin on lupa käyttää. Viraston nimettömänä pysyttelevä ylijohtaja haluaa kuitenkin muistuttaa, että parisuhteiden solmimiseen ei aiota pakottaa, ellei sitten ole ihan pakko. Ylensähän kyllä nälkä ajaa tikanpojan puuhun, vai miten se nyt meni.

"Onnellisena ihminen kestää työttömyyttä ja veroja. Onnelliset ovat terveitä ja innokkaita kuntoilemaan. Yhteiskunnan varoja säästyy huomaamattomasti. Tässä on kyse kansallisista talkoista. Vaikka nettitreffit vetävätkin paljon ihmisiä puoleensa, mikään ei voita samalla paikkakunnalla eämistä. Silmästä silmään. Siitä se onni syntyy."

"Pakkoliitto tuntuu aika huonolta, mutta kenties onnellisuustakuu pakkoliiton kylkiäisenä alkaa kiinnostaa ihmisiä. Erityisesti yksinäisiä. Niin ja sukupuolineutraaleja parejakin voidaan ajatella, kunhan tasapaino väestömäärässä saavutetaan. Onnellisuus ja säästöt ovat tavoitteena, muu on kosmetiikkaa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti