maanantai 10. helmikuuta 2014

Sveitsi sulkeutuu

Sveitsi on äänestänyt maahanmuuttajien kiintiöistä. Jatkossa EU:sta voi muuttaa vain rajoitettu määrä ihmisiä alppimaahan. Brysselissä ollaan kiukkuisia. Nyt on kriisi ja sen seurauksena täytyy tehdä suojatoimia. Tässä salaiset EU:n vastatoimet :

1. Diplomaatit kutsutaan pois Baselista, Zyrichistä ja Bernistä. Laskettelemassa olevat diplomaatit voivat laskea alas laaksoon, mutta heti sen jälkeen pitää suunnata kulku kohti ympärillä olevia sivistysvaltioita.

2. Sveitsiin ei myydä enää saksalaisia makkaroita, englantilaista whiskyä, ranskalaista viiniä, italialaista parman kinkkua, tanskalaisia voileipiä, ruotsalaisia lihapullia tai suomalaista poroa. Suomen poronkasvattajien liiton puheenjohtaja on muuttanut Sveitsiin ja boikotoi poronmyyntisulkua nälkälakolla.

3. Sveitsiläisiä kopiokelloja ja fondue-juustoa on alettu valmistamaan eurooppalaisille Kiinassa. Tässä ei ole mitään uutta, sillä tätähän on tehty jo kaksikymmentä vuotta, mutta nyt tuotteita myydään avoimesti sveitsiläisten merkkien nimellä ale hintaan. Tässä ei ole mitään uutta, mutta rahat menevät lyhentämättöminä EU:n velkojen maksuun.

4. Sveitsin ympärille rakennetaan muuri. Tai siis sveitsiläiset rakensivat viime yönä muurin eurooppalaisten invaasion varalle. Muuri on vuokrattu DDR:stä halpaan hintaan. Honeckeria ei vuokrattu.

5. Sveitsi irrotetaan Euroopasta ja lähetetään osaksi Afrikkaa. Kiukkuisimmat halusivat Sveitsin osaksi Siperiia, mutta muut pitivät sitä liian lievänä rangaistuksena. Sahara opettaa, on uusi eurooppalainen iskulause. Vastaisuudessa alppitorvet soivat hiekkavuorien rinteillä.

6. Perussuomalaiset ovat muuttaneet sankoin joukoin Alpeille. Tarkoitus on perustaa perussuomalaisten maahanmuuttovastinen puolueosasto joka kantoniin. Seuraavissa EU:vaaleissa puolue haluaa saada enemmistön edustajista. Sitä ennen Sveitsin pitää liittyä EU:hun. Tiettävästi perusauomalaisia ei ole otettu Sveitsin maahanmuuttajakiintiöihin, jonka seurauksena Timo Soini eroaa Sveitsistä... Eikun EU:sta... Ei timo soini vaan Sveitsin perussuomalaisten puheenjohtaja eroaa EU:sta... ei kun perussuomalaisista. Miten tää nyt menee ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti