torstai 13. helmikuuta 2014

Oulu

Oulussa ollaan. Yritän taas löytää Oulun sisimmän tunnustelumenetelmällä. Lohen ja tervan kaupunki perustettiin vuonna 1605. Asukkaiden keski-ikä on 36,6 vuotta. Naisia on 50,4 %. Poikamiesten kannattaa siten muuttaa tänne jos kaipaa naispuolista kumppania. Mutta nyt löpinät sikseen ja asiaan.

Porstuva, tilpehööri, hilikku, tohtia, kapsäkki, hokata, tuluva, fiini, ratuleipä, ahane, märistä, onnikka, halju, kihiveli, porstuva, porista.

Ouluun ollaan luomassa uutta brändiä. Se on nimeltään Alaston Oulu. Tarkoitus on hyödyntää erään tanssiteoksen suomaa julkisuutta. Nakurantaa pidetään auki myös talvisin. Kunnanviraston työntekijät työskentelevät ilman vaatteita. Se tuo mittavia säästöjä, koska asiakkaat joko tulevat virastoihin katselemaan työntekijöitä ta eivät uskalla tulla. Joka tapauksessa asiat ja valitukset unohtuvat. Alastomien ravintola, huvipuisto, markkinat ja urheilukilpailut ovat sunnitteilla. Busseihin pääsee ilman vaatteita puoleen hintaan. Vuoden alaston urheilija valitaan seuraavan vuoden tammikuussa yleisöäänestyksessä.

Päätän raportt.... keskeytän raportoinnin hetkeksi Oulusta, pohjoisen Skandinavian pääkaupungista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti