lauantai 25. huhtikuuta 2015

Viikon syyllinen: Antti Rinne

Kansa on tuominnut Antti Rinteen eduskuntavaaleissa. SDP menetti kahdeksan paikkaa eduskunnasta ja oli vaalien suurin häviäjä. Koko sosiaalidemoraattinen yhteisö, kansainvälinen sosiaalidemokraattinen yhteisö ja monet demareita äänestämään erehtyneet ihmiset ovat pahoillaan. Nyt on edessä opposiittio ja neljän vuoden palkka ilman ministerilisiä. Samoin matkustaminen jää valiokuntareissujen varaan. Kokoomus ei hävinnyt vaikka menetti seitsemän paikkaa, koska heidän odotettiin olevan vaalien häviäjä. Kokoomukselle tuli kuitenkin torjuntavoitto. Joten demarit ja Antti Rinne saivat sen häpeällisen roolin.

Kansan tuomio:

1. Antti Rinne jatkaa demareiden puheenjohtajana seuraavat neljä vuotta. Puolue joutuu toistuviin sisäisiin riitoihin ja porukkaa tulee ja menee kuten hollituvassa. Rinteen asema pysyy kuitenkin horjumattomasti ennallaan.

2. Sen jälkeen Rinne valitaan erään jäljelle jääneen ammattiliiton puheenjohtajaksi. Joku STTK tai mitä niitä onkaan. Hän pistää pystyyn lentäjien, ahtaajien ja metron lakot ja koko maa pysähtyy. Rinne maksaa potut pottuina kaikille, jotka eivät äänestäneet demareita.

3. Antti Rinne kirjoittaa muistelmat, jossa hän kertoo totuuden. Erityisesti suhteestaan Urpilaiseen, Stubbiin ja Kreikan lainajärjestelyihin. Yksi kirja ostetaan Mäntsälän kirjastoon, josta ainoa kappale on koko ajan lainassa Rinteellä itsellään.

4. Rinne alkaa esiintymään telkun huumoriohjelmissa. Hänestä tulee supersuosittu, sillä hän laukoo vakavalla naamalla hullunkurisia mielipiteitä. Sitten Rinne perustaa toisen puolueen (DSP, Demokraattinen sosiaalipuolue) ja hän johdattaa puolueen vaalivoittoon.

5. Antti Rinne valitaan EUn pääministeriksi ja hän johdattaa Suomen ennennäkemättömään menestykseen maailmassa. Sen jälkeen tulee talouslama ja Rinne saa syyt niskaansa. Sitten Rinne herää ja huomaa nähneensä painajaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti