lauantai 25. huhtikuuta 2015

Poliisi tarkistaa poliisiautojen katot

Poliisi tarkistaa kaikkien poliisiautojen katot. Mistä tässä on kysymys ? Kysyimme asiaa eri poliiseilta.

Liikkuva poliisi:
"Sahaamme keväisin poliisiautojen katot, jotta autot olisivat avomalleja. Se herättää hyvää ilmapiiriä ja positiivista asennetta. Keväällä ja kesällä käytämme hawajinpaitoja ja shortseja. Lisäksi autoissa on ilmavampaa ja hiki ei haise. Jos asiakkaalle on tullut yrjöt rinnuksille, pystyy poliisi ajamaan avoautolla putkalle ilman kaasunaamaria".

Passipoliisi
"Kävi vähän harmillisesti, kun Rajavartiolaitoksen kanssa pidettiin saunailtaa ja meidän pojat väittivät, että poliisiauton katot ovat tehty vahvemmasta pellistä kuin rajavartiolaitoksen autot. Hitsailtiin vähän kattoa irti ja niinhän siinä kävi, ettei se pidä paikkaana. Samaa peltiä ne on kummassakin".

Peltipoliisi
"Uusissa peltipoliisin laatikoissa on aika paljon voimakkaampi tutkasäteily. Poliisin vanhat autot ovat aika huonosti tehtyjä, joten peltipoliisin säde irroitti poliisiauton kattorakenteet. Olemme tiedottaneet tästä poliisitv:ssä ja poliisilehdessä, muttei kukaan välitä. Sanon vielä kerran: Peltipoliisin kanssa ei leikitä".

Sotilaspoliisi
"Jokakeväisessä sotaharjoituksessa ammuttiin liikkuvaan maaliin. Ei olisi pitänyt päästää näitä nörttejä puolustusvoimien nettiin. Heti ne alkoivat kohdistaa tykkejä tiellä liikkuvaan poliisiautoon. Onneksi kukaan ei loukkaantunut. Paitsi poliisiylijohtaja. Puolustusvoimien ylipäällikkö pahoitteli asiaa poliisiylijohtajalle. Tosi vihainenhan se oli vaikka, lupasimme lahjoittaa yhden käytetyn sotilasajoneuvon korvauksena poliisille".

Suojelupoliisi
"Ei huomattu, että eräs maastamuuttaja oli ruuvannut auton katon irti. Saatoimme hänet juuri rajalle (Venäjä). Ehkä häneltä taisi mennä pupu pöksyyn kun huomasi väärän rajan. Hän ilmeisesti halusi toiselle rajalle (Ruotsi). Myöhemmin olemme yrittäneet ruuvata kattoa kiinni, mutta tuulessa se lentää aina pellolle."




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti