perjantai 17. huhtikuuta 2015

Eurooppalaisen nopeusvalvontatietokilpailun tulokset

Nyt on aika kertoa eiliseen yleiseurooppalaiseen poliisin nopeusvalvontaan liittyvän tietokilpailun tulokset. Oikeita vastauksia saatiin määräaikaan mennessä riittävästi eli yksi.

Oikea vastaus on kohta 10.

Eurooppalaista poliisien nopeusvalvontapäivää vietettiin 16.4., koska poliisit tutkailivat ja bongailivat Afrikasta saapuvia muuttolintuja. Jokavuotinen maahanmuuttobuumi on parhaimmillaan ja Afrikasta saapuu taas runsaasti uusia tulijoita isoissa parvissa. Päivän aikana rekisteröitiin ja rengastettiin kaikki kiinniotetut maahanmuuttajat. Näin heitä on helpompi seurata pitkienkin matkojen päähän. Samalla arkistoissa pölyyntyneet komisariot elpyivät ja heräsivät kesäaikaan. Pitkä talviuni on takana ja Karhu (poliisin tehoyksikkö) alkaa olla taas elementissään. Peräti 3.798 kriminaalia saatiin kiinni. Mikäli keskimääräinen sakko on n.200 €, olisi yhteinen tuotto valtion kassaan vajaa miljoona euroa. Sillä ei kesää tehdä eikä kuitata valtion velkaa.

Kilpailussa ei ollut jääviysesteitä eikä valitusasteita, joten voimme julistaa voittajan. Voittajaksi tuli työryhmä Mikko Taapero-Aarnio-Pollari (jonka vastaus vaikuttaa puhtaalta arvaukselta, vasikoinnilta tai KRP:n sisäpiiritiedolta). Pääpalkintona on jännittävä yöristeily Libyasta Lampedusalle. Onnittelemme voittajia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti