perjantai 16. tammikuuta 2015

VarjoVenlaGaala

Perinteinen Venla Varjoissa Gaala järjestettiin samaan aikaan kuin perinteinen Kultainen Venla Gaala. Tällä kerralla Venlojen taso oli huikea ja poikkeuksellisen hyvä. Haluan kiittää tästä tuottajaa, käsikirjoittajaa, lavastajaa, maskeeraajaa, tarpeistonhoitajaa, isää, siskoa, serkkuja ja kuuluttajaa ja mitä niitä olikaan.

Tositv sarjassa pääpalkinto menee ohjelmalle Niemisen perhe. Heistä oli tarkoitus tehdän vuoden mittainen tositv-ohjelma. Se kuitenkin jouduttiin supistamaan viikon mittaiseksi, sitten päivän mittaiseksi ja lopulta puolen tunnin tiivistelmäksi. Ohjelmassa seurataan livenä Niemisten talon rakentamista, läheisen ystävän alkoholismia, isän lottovoittoa, naapurin traktorin uppoamista läheiseen peltoon, saunaillallisen valmistamista lähinaapurustolle, äidin laihdutuskuuria, lasten koululuokan yöbileitä, vanhempien avioeroa ja kahden uuden perheen perustamista. Palkinto annetaan kuitenkin huikeasta tositv ideasta, otteesta, omaleimaisuudesta ja toteutuksesta. Haluan kiittäää käsikirjoittajaa, isää ja serkkua ja...

Dokumenttisarjassa pääpalkinto menee ohjelmalle Maailman Niemiset. Ohjelmassa käydään vierailemassa erilaisissa dramaattisissa perheissä. Tämä ohjelma räjäyttää visuaalisuudellaan, dramaattisuudellaan, humoristisuudellaan ja huikealla todellisuudellaan. Niemisen perhe matkustaa ympäri maailmaa ja vierailee yhden yön eri perheissä eri maanosissa. Ohjelmassa rakennetaan, laitetaan ruokaa, laihduteaan, voitetaan lotossa jne. Dokumentin keinoin on saatu huikea tunnelma ja kulttuurien välistä vuorovaikutusta. Voittajat haluavat kiittää koko tiimiä, autonkuljettajaa, roudaria, lentoyhtiötä ja suurta hotelliketjua, isää, äitipuolta, serkkuja...

Sarjaohjelmien sarjassa pääVenla menee Salkkarille. Mikään ohjelma ei ole yhdistänyt perheitä, sukua, naapureita, työkavereita, tyttö-/poikaystäviä, somekavereita ja tv-yhtiötä. Paras uutinen on, että Salkkarit jatkuvat vielä viisikymmentaä vuotta. Siksi, että siinä on vahvoja naishahmoja, mieshahmoja, tyttöhahmoja, poikahahmoja ja ihmishahmoja. Toiseksi paras uutinen on se, että samat näyttelijät jatkavat loppuun asti. Käsikirjoituksia ei kirjoiteta enää lisää vaan vanhoja jaksoja näytellään uudelleen. Toistossa on voimaa ja samalla pidetään vanhusten muistikuvat tuoreina. Tekijät haluavat kiittää kaikkia ja sen lisäksi kaikkia muita.

Uutisohjelmien pääpalkinto menee Uutisille. Uutisissa on paljon uutisia, joita ei ole muissa uutisissa. Juuri uutisten tuoreus tuo huikean ja aidon tunnelman. Hyvät uutistenlukijat ja asiansa osaavat kommentaattorit tekevät uutisista uutiset. Uutiset haluavat kiittää uutistenlukijoita, säätieteilijöitä, urheilutoimittajia, ulkomaantoimittajia ja lavastajia ja kameramiehiä ja maskeeraajia ja... Kultainen Varjovenla asetetaan uutisankkurin pöydälle Kultaisen Venlan viereen.

Jännitysohjelmien sarjan parhaan palkinnon saa Lottoarvonta. Missään muussa ohjelmassa ei ole niin huikean jännittävää. Huikean formaatin myötä jännitys tiivistyy aina itse arvonnan H-hetkeen. Voittajat toteavat, että tämän ohjelman tekeminen on ollut aivan uskomattoman huikea kokemus. Kiitos siitä kaikille arvonnan valvojille, vierailijoille ja itse jännityksen luojille, lottopalloille. Kiitos myös lottoajille ja kaikille, jotka vielä seuraavat tätä huikeaa ohjelmaa ennen kuin se lopetetaan.

Paras tv-kanava kilpailussa voittajaksi selviytyi Ylen Ykkönen, Kakkonen, Kolmonen, Nelonen, Viitonen ja Kutonen. Samalle sijalle tulivat Maikkari, Jim ja Ava. Ykköseksi tuli myös Nelonen, Liv, Fox ja Sub. Voittajat olivat tänä vuonna erityisen huikeita ja omaperäisiä. Enää ei tarvitse valittaa, että amerikkalaisia tv-sarjona ei tule riittävästi. Tulee kyllä ja lisäksi aivan uusia ja huikeita sarjoja. Unohtamatta vanhojen sarjojen uusintoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti