lauantai 17. tammikuuta 2015

Rakastelun vähenemisen estäminen

Väestöliiton erityistutkijan Osmo Kontulan mukaan suomalaisten rakastelu on vähentynyt. Syykin on selvä. Ihmisillä on kova kiire. Yksin eläminen on lisääntynyt ja kavereita tapaillaan vain somessa. Samanaikaisesti rakastelun vähenemisen myötä itsetyydytys on lisääntynyt. Suomalaiset rakastelevat keskimäärin kerran viikossa.

Mitä pitäisi tehdä ?

Ministeri Räsänen (nimi muutettu) asetti selvitysmiehen miettimään ehdotuksia rakastelumäärien lisäämiseksi. Yhteiskunnalle tulee korvaamattomia vahinkoja tästä ongelmasta. Kodeissa on kireä ja toraisa tunnelma, kun vanhemmat elävät puutteessa. Työnantajaliiton mukaan työpaikoilla on todettu samanlainen kireä ilmapiiri. Työpaikkaromanssit ovat siirtyneet nettiin. Hyvälläkään työpaikalla ei ole mitään säpinää, kun romanssit voidaan hoitaa vaikka sähköisesti. Kansantaloudellisesti rakastelumäärien lasku johtaa syntyvyyden laskuun, kestävyysvajeeseen, veronmaksukyvyn alentumiseen ja velkaantumisen lisääntymiseen. Suomi uhkaa autioitua vuosikymmenen loppuun mennessä, ellei seksuaalista käännettä saaada aikaan. Selvitysmiehelle annettiin tehtäväksi tehdä ehdotuksia, miten rakastelemisen määrää voitaisiin kasvattaa yhdestä kerrasta viikossa 1,5 kertaan viikossa. Siis varsin kova tavoite. Ajatelkaapa vaan miten lisätään puolikas kerta kun pariskunta on tottunut tekemään sen lauantaisin saunan ja iltakaljan jälkeen. Tai pitkässä viiden vuoden selibaatissa elävä yksinäinen, jonka pitäisi aktivoitua kolmen vuoden välein. Puhumattakaan nuoresta, joka ei tunne muuta seksiä kuin sähköisen nettiseksin. Selvitysmies on kuitenkin tehnyt parhaansa ja esitellyt vaihtoehtoja ministerille.

A. Verovähennys palkkatuloihin. Eli seksivähennys. Palkansaaja voi saada prosentin verovähennyksen, mikäli hän esittää verottajalle listan toteutuneista akteista päivämäärinen ja kellonaikoineen. Verovähennyksen saa täysimääräisenä mikäli verovelvollisen listassa toteutuneet aktit on vahvistettu molempien allekirjoituksella ja niitä on vähintään 75 vuodessa.

B. Keskimääräistä useammin rakasteleville henkilöille aletaan myöntämään Suomen Valkoisen Ruusun Ritarikunnan kunniamerkkiä punaisin sukkanauhoin. Merkkiä anotaan Valtioneuvoston kansliaan perustettavasta Rakastelun edistämiskeskuksesta. Merkit luovutetaan isossa SeksiGaalassa, jossa palkitaan vuoden seksiakti, -objekti, -subjekti, - kunta/kaupunki ja seksillisin pariskunta.

C. Keskimääräistä vähemmän rakasteleville tehdään ohjekirjanen: "Miten saan seksiä, menestystä ja vaikutusvaltaa". MTK saa EU tukiaisia, joilla aletaan viljelemään Gingseng-kasvin juuria Etelä-Suomessa. Lapin paliskuntien liitto saa EU:n kansallista tukea eli määrärahan porojen ja poronsarviuutteen määrän kaksinkertaistamiseksi. Kela myöntää kyseisiä tuotteita lääkkeeksi viagran ohella.

D. Yleisradion ohjelmistossa kanavilla Yle Fem ja Teema aletaan esittämään seksiiin liittyviä tositvohjelmia heti lasten nukkumaanmenon ja Salkkareiden jälkeen. Tositv-sarjassa seurataan aktiivisten ihmisten virittäytymistä, puuhailuja, uusia kikkoja ja parhaita kokemuksia. Ohjelmasarjaa voi katsoa vain yhdessä toisen ihmisen kanssa ilmaisella seksimaksutvkortilla.

E. Ilmaston lämpenemistä lisätään koko Suomen alueella. Tunnettu tosiasiahan on, että kesähelteiden aikana suomalaisten seksuaalinen aktiviteetti lisääntyy hallitsemattomasti. Kesähelteitä järjestetään kahden viikon ajan marraskuussa ja maaliskuussa.

F. Täyden kuun on todettu lisäävän hormonaalisia piikkejä ihmisruumiissa. Kansalaisia informoidaan kirjastoissa, neuvoloissa ja terveyskeskuksissa täyden kuun merkityksestä himon lisääjänä. Täyden kuun päivämääristä julkaistaan tiedotteet valtion virastotalojen ilmoitustauluilla.

G. Eri ikäisten pariskuntien seksuaalista aktiviteettiä pyritään lisäämään erilaisin toimenpitein ja kurssein. Nuorille pareille toteutetaan sähköttömiä viikonloppuja. Kun netti ei toimi, pitää keksiä jotain muuta tekemistä. Nuoret pariskunnat saattavat huomata toisensa ja kumppani alkaa kiinnostaa myös fyysisesti. Akteja saattaa toteutua, jopa kaksi kertaa viikonlopun aikana. Työikäisille on tarjolla kiireisten pikaseksikursseja. Miten kiksautat puolisoasi pari kertaa viikossa, niin ettei aikaa tai energiaa tuhraannu viittä minuuttia kauempaa. Ikäihmisille tarjotaan muistikursseja teemoilla: "Kamasutraa ikäihmisille", "Ollaanko me oltu jo sillai" ja "Seksi ruokahalun parantajana".

H. Maahanmuuttokriteerejä kiristetään. Maahanmuuttajilta edellytetään seksuaalista aktiviteettiä vähintään kahdesti viikossa kantaväestön kanssa. Suomen kansalaisuus voidaan myöntää maahanmuuttajalle, joka näyttää seksuaaliset taitonsa ja joka on ollut todistettavasti näin aktiivinen viiden vuoden ajan. Seksuaalisesta aktiivisuudesta kertovan todistuksen myöntää anomuksesta Rakastelun edistämiskeskus.

I. Suomen Itsenäisyyden juhlavuotta 2017 vietetään rakastelun merkeissä. Suomi julistetaan Vapaan rakkauden maaksi ja sitä juhlistetaan seksimessuilla, -konserteilla ja keskustelutilaisuuksilla. "Seksin vaikeat vuodet"-näyttely Kansallismuseossa kertoo menneistä puutteen ja kurjuuden vuosista. Presidentti avaa tulevaisuusfoorumiin liittyvän hankkeen "Rakastelun uusi vuosisata - Suomen uusi strategia".

Eduskuntaryhmät ovat olleet selvityksestä siinä määrin yksimielisiä, että valtaosan odotetaan siaältyvän vaalien jälkeisen hallituksen hallitusohjelmaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti