lauantai 3. tammikuuta 2015

Uutisista, päivää !

Kiinnostavia asioita kuuluu taas uutisrintamalta.

Lehdet kirjoittavat, että erään turkulaisen kansanedustajan ja entisen ministerin kihlattu on muuttanut yhteen kyseisen henkilön luokse. Itse asia tapahtui jo viime keväänä, mutta pari ei halunnut tehdä siitä numeroa liian aikaisin. He halusivat katsoa, miten yhteiselo sujuu, ennenkuin kertoivat asiasta suurelle yleisölle. Kolme vuotta kihloissa ollut pari on nyt avopari.
- Wow, upeeta, romanttillista !

Tunnettu juontaja, malli, muodokas tv-julkkis ja yksityiselämää elävä nainen kertoo, että hänen lapsensa kasvaa kohisten. Nyt lapsi on oppinut puhumaan. Ennen lapsi ei osannut puhua, mutta nyt hän on kehittynyt niin paljon, että osaa jo puhua.
- Mahtavaa, poikkeuksellista, uskomatonta !

Eräs arkkitehti oli laivamatkalla Tallinnasta Helsinkiin, kun kova tuuli alkoi myskytä Suomenlahdella. Arkkitehdin tavaroita tippui lattioille ja muutenkin hänellä oli jännittävät paikat. Muilla matkustajilla oli ilmeisesti kuitenkin helpompaa. Vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen arkkitehti pääsi määränpäähän eli Helsinkiin, Onneksi hänelle kävi näin mukavasti.
- Jännittävää, poikkeuksellista !

Joskus muinoin lahjuksia antanut ja niistä vankilassakin istunut liikemies oli joutua nokkakolariin. Joku nainen oli ajanut väärällä kaistalla ja autot melkein törmäsivät toisiinsa. Eivät lopulta kuitenkaan törmanneet sillä seurauksella, että asianomainen henkilö pääsi kertomaan siitä iltapäivälehtiin. Vastaavia tapauksia ei liene monia.
- Ihanko totta, voiko olla ?

Suomen paras entinen, nykyinen ja tuleva näyttelijä, laulaja ja koomikko on kertonut olleensa niin suurissa veloissa, että valtiovarainministereiden piti antaa velat anteeksi. Tämä on tietysti oikein, sillä eihän meillä tavallisilla kuolevaisille ole taitoa näytellä, laulaa tai hauskuuttaa yleisöä. Meillä ei myöskään ole mitään käsitystä suurista tuloista, menoista, juhlimisesta, veloista tai velkakierteestä. Siinä mielessä ymmärrettävä ratkaisu. Kyllä me muut makselemme niitä verorästejä ihan mielellämme.
- Oikeudenmukainen ja sympaattinen teko !

Lisäksi lehdissä kerrotaan tuttuja juttuja, joissa kansalaisten veroaste nousee vuoden alusta, nuoria on jäänyt mielenterveydellisistä syistä eläkkeelle ennätysmäärä, kymmenen tuhatta taloutta on ilman sähköä ja kolareita on napsunut huonon kelin takia siellä sun täällä. Ulkomailla soditaan, Isisin jäsenillä on Ebola ja niitä tavanomaisia tarinoita Amerkikasta, Venäjältä ja Afganistanista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti