tiistai 13. tammikuuta 2015

UrheiluGaala

Koko urheiluperhe oli jälleen kokoontunut juhlimaan mennyttä vuotta. Vuosi vuodelta urheilujuhlat ovat suuremmat ja tulokset pienemmät. Se ei tahtia haittaa, sillä meneistyneiden sijaan palkittiin menestymättömiä.

Eniten huomiota herätti vuoden penkkiurheilijan valinta. Palkinto jaettiin sekä live-penkkiurheilijalle että sohvapenkkiurheilijalle. Edellä mainittu naulataan stadionin torniin. Jälkimmäinen naulataan omaan kotisohvaan ja hän saa lisäksi katsella vuoden ajan 7/24 maksullisia urheilukanavia maksamalla viulut.

Palloilun piirissä palkittiin vuoden vilttiketjupelaaja. Voittaja ei ole ollut kentällä muuten kuin harkoissa. Silloinkin välineiden kerääjänä. Hän on kuitenkin vetänyt pelivehkeet uskollisesti päälleen. Hänet naulataan vaihtoaition puupenkkiin seuraavaksi vuodeksi.

Vuoden vähiten urheilua harrastanut, seurannut ja kannustanut ihminen saa anti-urheilupalkinnon. Hänet tuomitaan lähestymiskieltoon suhteessa kaikkiin urheilijoihin ja urheilupaikkoihin? Hänet naulataan urheilumuseon mitalikaappiin varoittavaksi esimerkiksi.

Vuoden entiseksi urheilijaksi valittiin eräs urheilija, muistaakseni Anaheimista. Hän on ollut jokaisessa naistenlehdessä, kaikissa telkkuohjelmissa ja kaikissa someapplikaatioissa. Hänet naulattiin jo menneellä viikolla Anaheimin hallin kattoon kaikkien aikojen ensimmäisenä pelaajana. Hänestä kertova kirja valitaan toistamiseen Nobelin kirjallisuuspalkinnon voittajaksi.

Vuoden urheiluvaatteeksi valitaan hikisin, likaisin ja repeytynein urheiluvaate. Tähän kisaan eivät saa osallistua motocrossi- yms moottoriurheilijat. Voittajavaate ripustetaan yleisen pesulan pesurumpuun muistuttamaan urheilun puhtaudesta.

Vuoden dopatuin puhdas urheilija-palkinnon saa urheilija, joka on käyttänyt kaikkia aineita, muttei ole koskaan osallistunut dopingtestiin. Lääketehtaan lahjoittama palkinto sisältää uusia ennen tuntemattomia aineita ja menetelmiä. Palkinnon saaneen urheiljan valmentaja pääsee töihin maailman suurimman lääkeyhtiön tutkimusryhmään.

Vuoden rimanalitus-palkinnosta voivat kisata kaikki urheiluperheen jäsenet urheilijoista urheilujohtajiin ja juniorien vanhemmista laitosmiehiin (ja naisiin). Tänä vuonna rimanalituksia oli niin paljon ja ne olivat niin tasaveroisia, että palkinto päätettiin jakaa viidenkymmen parhaan kesken. Kaikki palkitut pääsevät näyttämään tekemisiään uuteen tosi-tv sarjaan, josta on tekeillä toinen tuotantokausi. Ja sekin on myyty ennakkoon jo kymmeneen maahan.

Urheilutoimituksemme ei päässyt tällä kertaa mukaan urheilugaalaan, koska oli vaara, että Puutarhakatu putsaa kaikki mainitut pystit. Mutta seuraavana vuonna olemme varmasti mukana koko joukkueella. Toivotamme kuitenkin kaikille hävinneille nautinnosen kärsimyksen hetkiä. Onnea !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti