torstai 14. helmikuuta 2013

Miksi naisilla on kylmät jalat sängyssä ?

Englantilainen proffa on selittänyt sängyssä olevien naisten jalkojen kylmyyttä. Hänen mukaansa kyse on muka hormooneista ja naisten herkkyydestä käyttää lämmitystä muualle kehoon. Hoh, hoi ! Taas tätä teoreettista viisastelua. Asiaan voidaan toki selitellä näinkin, mutta totuus on aivan toisenlainen. Jokainen naisten kanssa elänyt gentlemanni, puhumattakaan avioliitto- tai suhdeveteraani, tietää enemmän. Todellisia syitä voi toki olla monia ja naiset ovat tunnetusti erilaisia persoonia, mutta pääosin jalkojen kylmyys johtuu kolmesta seikasta.

1. Makuuhuoneessa on ikkuna auki. Huoneen lämpötila on laskenut alle kahdenkymmenen asteen. Aika yksinkertainen syy, jota ei heti tule ajatelleeksi. Tällöin monilla naisilla on myös muut paikat kylminä. Toimenpiteenä suositellaan ikkunan sulkemista, villasukkien käyttöä tai paksumpaa peittoa. Herrasmies tarjoutuu hieromaan naisen jalkoja ja muita kylmiä paikkoja lämpimiksi.

2. Partneri on kylmennyt. Jos partneri on makaillut viikon verran hievahtamatta, naisen jalat saattavat olla kylmät. Kannattaa kokeilla hänen pulssiaaan, soitella hätäpuheluita ja hengittää syvään. Joillakin naisilla jalat alkavat kylmettyä kauhusta. Myös myöhään katsotut kauhuleffat saattavat aiheuttaa jalkojen kylmenemistä. Ihminen samaistuu jäätävän kauhuun ja solidaarisuussyistä omat jalat jäätyvät. Toimenpiteenä kylmettyneen poistaminen tai parisuhde-elokuvien katselua.

3. Asianomainen naishenkilö on itse kylmä, kylmettynyt, salasuhteessa tai anti-intohimoinen(kapakala). Tästä ei voi syyttää muita vaan on katsottava rohkeasti peiliin. Toimenpiteenä vaihdetaan kumppania, puolisoa tai hankitaan sellainen kuorsaava kuumakalle, jonka vieressä jäätyneetkin jalat sulavat. Mikäli tämä ei auta, kannattaa muuttaa saunaan ja säätää lämpö kahdeksaankymmeneen. Vesipullo mukaan saunanlauteille. Vanha sanonta sanoo, että ellei sauna, viina tai terva auta, tauti on kuolemaksi. Mitäs siinä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti