torstai 28. helmikuuta 2013

Demonit MM-urheilijoiden haittana

Suomalaisten urheilijoiden suoritukset ovat jääneet vaatimattomiksi Italiassa järjestettävissä hiihdon ja talvilajien MM-kisoissa. Hiihtäjät ovat kompuroineet ratkaisevilla hetkillä. Mäkimiehet ovat hävinneet virolaisille ja bulgarialaisille kollegoilleen. Yhdistetyssä on ihme, että kaikki kisailijamme ovat löytäneet kadulta perille. Syytä huonoon menestykseen on haettu valmennuksesta, rahoituksesta, urheilun järjestelmästä, seurojen valmentajavajeesta, lämpimistä olosuhteista, juniorien pienestä määrästä, dopingin puutteesta jne.

Tämä on turhaa selittelyä. Totuus on aivan toisenlainen. Osviittaa on antanut maallikkosaarnaaja Pirkko Jalovaara. Hänhän on manaillut demoneja jo kymmeniä vuosia. Ja vielä uskomattomilla tuloksilla. Jalattomat ovat alkaneet kävelemään, sokeat kaivaneet kultahippuja ja vähämieliset ratkaisseet matemaattisia kaavoja. On selvää, että hiihtojoukkettamme vaivaavat samaiset demonit. Ei voi olla pelkkä sattuma, että entinen hiihtourheiluun ykkösmaa on vaipunut äkkiä Hawajin tasolle.

Suomen hiihtoliitto on lähettänyt maallikkosaarnaaja Jalovaaran pikapikaa Val di Fiemmeen pelastamaan mitä pelastettavaa vielä on. Jalovaara aikoo vetää kovat rukoussulkeiset heti seuraavana yönä. Kaikkien pitää olla paikalla. Demoneille annetaan huutia ja urheilijoiden itsetunto alkaa palata. Odotettavissa on mitalisadetta loppuviikolla. Miesten viestissä tulee kaksoivoitto. Naisten 30 km ja miesten 50 km hiihdosta nelosvoitto. Mäkihypyn joukkuemäkeen saadaan mukaan kuningaskotkan 11-vuotias poika Nico. Hänen avullaan joukkuemäkeen ei tarvita kuin yksi hyppääjä. Urheilijoiden palkintorahoja, tontteja ja kakkuja ollaan valmistelemassa koti-Suomessa. Urheilun muutostyöryhmä saa toiset 2,5 miljoonaa euroa demoniohjelman suunnitteluun.

Ministeri Arhinmäki on käynyt salaa Jalovaaran pakeilla ja esittänyt pyynnön, että tämä jatkaisi hiihdon demonimanaajana ainakin Sotshin olympialaisiin. Myös jalkapallosta, yleisurheilusta, lento-ja koripallosta, nyrkkeilystä, painonnostosta, pyöräilystä, soudusta, judosta ja karatesta, maahockeys, ammunnasta, golfista, keilailusta, purjehduksesta, melonnassa, 5-ottelusta ja painista keskusteltiin. Tunnettu jääkiekkomoguli Kummola on nähty liikkuvan Jalovaaran pihamaalla. Lieneekö kyse demonien häätämisestä väkivaltaisten kiekkoilijoiden päistä ? Siitä ei ole tietoa. Tulevaisuus on kuitenkin turvattu, ellei joku tv-MOT ala tutkimaan ja pilaa koko juttua. Ei saa heivata urheilun tsäänssejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti