torstai 17. tammikuuta 2013

Meggi

Päivän julkkis on Meggi.  Hän ei ole Putouksesta pudonnut hahmo. Hän ei ole myöskään Kaappaus elokuvan lentoemäntä. Hän ei ole  Talentti, Idols tai  Big Brother. Kyse ei ole uudesta EU:n ruokaohjelmasta, filippiiniläisestä taifuunista tai uudesta luomulihaliemimerkistä.

Nyt on kyse  presidentti Halosen uudesta kissasta. Venäjän presidentti Medvedev lahjoitti oman perhekissansa Haloselle. Teko oli jalo, mutta kovin outo. Miksi kissa lahjoitettiin Haloselle ? Sitä kyselevät nyt kaikki.

1. Meggi repi Venäjän pressan salaiset muistiot ja sai rangaistukseksi lähteä muille maille. Suomeen on kovin lyhyt matka, joten se sai kelvata kelvottomalle hunsvotille.

2. Meggillä on hypnotisoijan taidot. Hän aikoo hypnotisoida ex-pressan miehen, Penan ja tehdä hänestä Putinin kilpailijan seuraaviin Venäjän pressanvaaleihin. Näin Medvedev saisi tavoittelemaansa todellista valtaa Venäjän politiikassa.

3. Kissa tuli yksin Suomeen, mutta ensi kesänä rajan yli hiipii kymmenien tuhansien kissojen armeija. Kissat ottavat paikkansa Suomen kissaelämässä. Sen jälkeen kissojen omistajat tulevat etsimään kissojaan kissojen ja koirien kanssa.

4. Kissa ei ole oikea kissa vaan uuden Ylen Venäjänkielisten uutisten toimittaja. Kissa uutisoi erityisen tärkeitä uutisia suoraan omalla kielellään venäläisvähemmistölle. Kissa siirtyy pian Yle Puheen urheiluselostajaksi ja uudelleen aloitettavan Kotikatu-sarjan (uusi nimi Kotikissa) tuottjaksi.

5. Meggi on superkissa. Se valitaan Suomen Euroviisuedustajaksi, Vuoden urheilijaksi ja  Helsingin taidemuseon johtajaksi. Kissa muodostaa uuden sinipunahallituksen, johtaa oppositiota ja asettuu Perussuomalaisten puheenjohtajksi. Kissasta tulee Suomen Evlutkirkon, katolisen kirkon, juutalaisen seurakunnan ja ortodoksikirkon päämies, pappi, rabbi, imaami, munkki, piispa, paavi ja arkkiatri (se ei taida olla kirkollinen arvo). Hän yhdistää suomen vähät uskovaiset uudeksi uskonlahkoksi,.Meggi-missioksi.

6. Meggi alkaa työttömäksi. Se hakee työttömyyskorvaukset ja asumistuet. Se ilmoittautuu kiusatuksi, syrjityksi ja hylätyksi ja muuttaa ensikotiin. Päivisin kissa jonottaa ruoka-annosta seurakunnan avustusjonossa. Illalla kissa istuu Helsingin työttömien kokouksissa, laulaa Kallion ja keskustan pubeissa karaokea. Aamuisin nukkuu puoleen päivään. Kissalle myönnetään Kelasta työkyvyttömyyseläke ja se elää onnellisena elämänsä loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti