lauantai 19. tammikuuta 2013

Oikeiden lottonumeroiden valinta

Nyt on lottopotissa 12,5 miljoonaa. Tärkeä kysymys on, miten valita oikeat lottonumerot ? Vaihtoehtoja ja tapoja on monia. Jotkut luottavat koneeseen toiset haluavat valita itse numerot. Voi lotota useimmin esiintyneitä numeroita. Tai sitten luottaa harvoin esiintyneisiin numeroihin. Parilliset tai parittomat numerot, eri rivit pystyyn tai vaakaan, peräkkäiset numerot, lasten iät, syntymäpäivät, muut elämän merkittävät luvut. Numeroiden valintatapoja riittää. Tietysti voi osallistua kimppalottoon tai yrittää järjestelmällä.

Itse olen alkanut lottoamaan shamanistisella tavalla. Ensin panen itselleni intiaanipäähineen, maalaan kasvoille värikkäitä juovia ja pukeudun juuttisäkkiin. Marketin tai Ärrän lottotiskin läheisyyteen piirrän ison ympyrän. Se on yleensä halkaisijaltaan kolmisen metriä. Laitan jalkaani mokkasiinit ja sytytän ympyrän keskelle nuotion. Otan käteeni rummun ja hakkaan siitä ilmoille epäsäännöllisiä rytmejä. Samaan aikaan huutelen ilmoille käsittämättömiä äännähdyksiä. Saavutan pian tietynlaisen transsin, ellei vahtimestari ole ehtinyt poistaa minua myymälä ulkopuolelle. Transsin myötä suustani tulvii numeroiden kaltaisia ääniä. Toimipisteen hoitaja kirjoittelee ylös numeroita lottokuponkiin ja viiden seitsennumeroisen sarjan jälkeen hän huutaa minulle taikasanat : "Sain jo". (Tässä on siis kysymys numeroiden kirjaamisesta, ei mistään muusta) Tämä menetelmä perustuu ennustamiseen, yliluonnolliseen henkimaailmaan ja selvänäköisyyteen. Uskon vakaasti tähän menetelmään. Olen rekisteröinyt tämän menetelmän patentti-ja rekisterihallitukselle.

Jatkossa aion järjestämään kursseja lottoshamanismista. Kurssimaksua ei ole, mutta osanottajien tulee antaa minulle jaettu lottokuponki maksuksi. Näin oletan saavani vuoden aikana nykyisen palkkani verran tuloja. Lottovoitothan ovat verottomia. Muutaman vuoden jälkeen aion kirjoittaa menestyskirjan : "Sinustako lottovoittaja shamanismin keinoin ?". Kirjasta tulevilla kirjastokorvauksilla teen mukavia kristiinacruises-risteilyjä ympäri maailmaa.

Eli tiivistetysti. Lottonumeroiden valinta on hallinnassa. Lottovoitto on ilmeinen. Lottovoitolla aion ostaa uuden asunnon, auton, tehdä ulkomaanmatkan ja lopettaa työnteon. Siinä loppuelämän suunnitelma. Mikäli en saa voittoa. Käyn töissä, keksin uusia numeroita ja haaveilen lottovoitosta lauantaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti