tiistai 23. syyskuuta 2014

Teemu ja Sirpa

Henkeä pidätellen Suomen kansa on seurannut Teemun ja Sirpan suhteen kehittymistä julkisuudessa. Sirpa ei halua muuttaa Suomeen, joska kaikki omat kamut ja lasten kamut ovat jenkeissä. Teemu haluaa muuttaa Suomeen, koska ei tiedä pelaako enää koskaan ja kun kaikki oikeat kamut ovat Stadissa. Sitten Sirpa tunnusti olleensa Teemusta mustasukkainen viime kesänä. Komeaa Teemua ihailevat monet naiskaunottaret. Nyt Teemu tunnustaa, että on ärsyyntynyt Sirpan tavasta räplätä puhelintaan ja päivittää kavereidensa tekemisiä. Molemmat vakuuttavat, ettei ongelmia ole vaan elämä sujuu rauhallisesti.

Kyse on siis tosi-TV-sajasta BB. Vai oliko se Maajussille morsian ? Vai Haasta Hans ? Eikun Marttiina ja alastomat hengenpelastaja ? Vain elämää ? Selviytyjät ? Leijonan luola ? Siis Suurin pudottaja ?

Vai onko sentään ? Kysyimme asiaa asiantuntijoilta.

Perheasian ohjaus- ja neuvontakeskuksen yli-intendentti Ilona-Mielikki Iso-Apunen-Runsas :
" Tuhannet perheet ja pariskunnat kamppailevat saman ongelman parissa. Pitää uskaltaa puhua ja tulla kertomaan huolistaan. Meillä on kyllä ajat varattuna ensi vuoteen, mutta puhua voi muillekin. Hyvälle ystävälle tai vaikka tosi-TVssä. Esimerkiksi ohjelmasarjassa Hjalliksen kanssa, ilman Hjallista, neljä ruokalajia Hjalliksen kotona tai Hjallis ja hallinrakentajat. Tarvitaan empatiaa ja ymmärrystä. Teemu ja Sirpa ovat elämän kulmakivellä. Tilanteet muuttuivat kun Teemu tuli kotiin eikä lähtenyt harkkoihin tai viikoiksi kiertueelle. Uusi ihminen ja uusi suhde on aina haaste naiselle."

Seitsemän päivää ja yhtä monta yötä-lehden päätoimittaja Into-Mieli Papparatsi-Auervaara-Ilotalo :
" Teppo Salama on käsite pääkaupungin yöelämässä ja mikä ettei olisi. Hyväkuntoinen, komea, raamikas, iloinen. Mitä paikallinen misu voi enempää toivoa ? Ymmärrän hyvin, että Sirpalle jää kodinhoidon, ruoanlaiton, kaupassäkäynnin, lasten harrastusten ja kotiläksyjen takia aikaa vain kaikkein tärkeimmälle asialle - somelle. Hyvät kontaktit lohduttavat ja pitävät mielen korkealla. Päivän paras hetki on viesti Häneltä. Sympatiat ovat Sirpan puolella vaikka seurailenkin työkseni enemmän Despoott... Siis Teemua."

Jääkiekkoliiton edustusurheilijoiden tukitoimien valmennusyksikön koordinaatiotoimiston tiedotusihteeri Anna-Aina Ylä-Mummo :
" Molemmat ovat tervetulleita jääkiekkoilijoiden vaimojen, ex-vaimojen, tyttöystävien ja ex-tyttöystävien yhdistykseen. Meillä on viikottaisia tapaamisia, joissa kerrotaan kuulumisia, syödään jotain herkkua ja tutustutaan uusimpaan muotiin ja meikkeihin. Joka tapauksessa pidetään yhtä ja ollaan avoimia. Jääkiekkoilijoiden avecit ovat aivan oma etuoikeutettu ryhmänsä, joka tarvitsee omaa tilaa ja ymmärrystä. Teemmme retkiä kisoihin ja otteluihin. On tärkeää, että kiekkoilijoiden nykyiset ja entiset kannustavat katsomossa. Suhde jääkiekkoilijaan on kuin kaiku erämaassa. Harvoin nähty, mutta viipyilevä. Epäilemättä Teemun tulee ensisijaisesti palata kentälle. Jokerit on oikein sopiva seura. Silloin häntä ei näy niin usein kotona jenkeissä."

Saarnaaja ja rahankerjäämisen ammattilainen, evankelista Pirkko Jeesus Maria Jalat-Vaarassa-Kirkko-Ojassa :
" Olen nyt tietystä syystä estynyt toimimaan päätyössäni - rahankerääjänä. Teemu on aina tervetullut meille keräyspäälliköksi. Teemu on vahva, varakas ja hän saa keräysluvat. Puhumattakaan rahasta tai siis laupeudentyöstä eli keräystuotostä. On aika varmistaa tulevaisuus ja muuttaa suuntaa. Nyt ei kannata kaataa vastustajia, kun autettaviakin voi kaadella. Meillä on sama tyyli, mutta toivottavasti myös sama tavoite."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti