torstai 11. syyskuuta 2014

Kuva-arvoitus


Tampereen Keskustorilla oli torstaina kaksi pitkää jonoa. Mistä oikein oli kysymys ? Arvaa ellet tiedä ! Kokeile onneasi ellet osaa arvata !
Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvomme matkan Tampereen Keskustorille omalla kustannuksella vapaasti valittavana päivänä.

A. Ruotsin kruununprinsessa Victoria, puoliso Daniel ja lapsi Estelle jakoivat ilmaisia menolippuja Tukholmaan Viking-linen laivoilla. Tosiasiassa henkilöt olivat kaksoisolentoja. Tarkoituksena on saada uusi suomalaisten muuttovirta Ruotsiin. Kyse on Ruotsidemokraattisen puolueen maahanmuuttovastaisesta kauhupolitiikasta, jolla se aikoo voittaa seuraavat Ruotsin vaalit.

B. Tappara ja Ilves jakoivat ilmaisia lippuja syksyn peleihin. Yleisöä on nykyisin Hakametsässä luvattoman vähän. Kisaa käytiin myös siitä, kumman jono oli pidempi. Tappara meinasi voittaa, koska Masi Marjamäki meni Tapparan jonoon. Sitten tuli kuitenkin tasapeli, kun Ville Nieminen meni Ilveksen jonoon.

C. Tampereen ammattioppilaitoksen opiskelijat jakoivat ilmaista ruokaa, joka oli tehty kauppojen poistamista ruoka-aineista. Tuhat ensimmäistä sai maukasta keittoa. (Tosiasiassa Tredun oppilaat syövät niin vähän keittoa, että joka päivä tuhat ihmistä saisi lautasellisen kuumaa keittoa). Tätä päivää vietettiin tarkoituksena vähentää ruokien haaskaamista.

D. Tampereen televisio haki osanottajia Talent, Idols, Tanssii ja luistelee tähtien kanssa, Big Brother, Maajussille morsian, Tartu mikkiin, Suurin pudottaja, Iholla, Marttina ja hengenpelastajat, Viidakon tähtöset ja Pikku kakkosen posti ohjelmiin.

E. Tampereen TE-keskuksessa oli tarjolla kaksi työpaikkaa. Työkkäri päätti jalkautua kentälle ja pisti molemmille duuneille oman anomuspöydän. Samalla työttömillä oli tilaisuus tavata elävä virkailija face to face. Nykyisinhän palvelut hoidetaan puhelimitse.

F. Parantajasaarnaajakaksikko Jalovaara-Juntunen löysivät toisensa vihdoinkin. Tuloksena koko maan kattava kiertue. Kiertue aloitettiin Tampereelta. Sairaat ja raskautetut jonottivat rukoushetkeen. Parantuneet saattoivat antaa almunsa kiellettyyn rahankeräykseen. Vähimmäissumma oli 50 €.

G. Venäläiset torikauppiaat valloittivat Keskustorin. Vanha venäläinen myyntityyli puri heti manselaisiin. Tunnettu tosiasiahan on, että vanhassa Neuvostoliitossa ihmiset menivät jononpäähän, jos sellainen näkyi jossain. Yleensä jonon toisesta päästä löytyi jotain ostettavaa. Nyt keskustorilla oli kaksi kauppiasta. Toiselta löytyi puolukoita ja kanttarelleja ja toiselta Aasiassa kopioituja merkkivaatteita.

H. Tampereen seurakuntayhtymä joutui säästökuurille. Päätettiin luopua kalleista kirkoista ja panostaa elämään ihmisten parissa. Ehtoollinen muutettiin ruokatarjoiluksi. Tarjolla oli rievää ja viiniä. Poliisi lopetti viinipullojen jakelun, mutta rievät kävivät hyvin kaupaksi. Kirkonmiesten mielestä kansalaiset kuuntelevat kirkon sanomaa mieluummin vatsa täytenä kuin tyhjänä.

I. Suomen kuuluisin turkulainen laulajakaksikko Matti ja Teppo matkustivat ensimmäistä kertaa Tampereelle. Fanitapaaminen järjestettiin Keskustorilla. Illalla kaksikko lauloi Laikun lavalla kappaleen "Mä joka päivä töitä teen". Eikun "Mä joka päivä töitä tein". No, joka tapauksessa suosikkikappaleen jossa he väittävät tekevänsä jotain joskus.

1 kommentti:

  1. Oikea vastaus oli tietenkin Eppujen ja Popedan uutuussinnkujen yhteisjulkaisutilaisuus Keskustorilla. Eppujen sinkku "Kolmivuorotyötä Akun tehtaalla" ja Popedan sinkku "Ikurista Kalkkuun" julkistettiin samaan aikaan.
    Koska oikein vastanneita ei ollut yhtään, voittajaksi arvottiin lähimmäksi osunut Blondi, joka saa tulla hakemaan palkintonsa Peltsulta.

    VastaaPoista