torstai 7. kesäkuuta 2012

Päivän uutisia

Punkit uhkaavat suomalaisia. Sen sijaan suomalaiset uhkaavat Venäjää. Siitä on tehty vakaita johtopäätöksiä. Suomalaiset matkustavat Kreikkaan.

Tästä seuraa tietenkin se, että venäläiset tulevat Suomeen. Punkit uhkaavat kuitenkin venäläisiä, joten hekin tulevat Kreikkaan.

Tämän seurauksena Kreikan väkiluku kasvaa 185 miljoonalla ihmisellä. Se on niin paljon, että Kreikka alkaa uhata Turkkia ja EU:ta. Suuren matkustajamäärien takia Kreikan talous kohenee. Samalla maa tarvitsee uusia maa-alueita. Sitä on helposti saatavilla Suomesta ja Venäjältä. Pian ihmiset muuttavat takaisin omiin maihinsa.

Pian Kreikka tyhjentyy, mutta Suomi ja Venäjä täyttyvät omista ex-kansalaisistaan. Seurauksena Kreikkaan tulee taloudellinen kriisi. Suomessa punkit uhkaavat suomalaisia . Sensijaan suomalaiset uhkaavat....

Uutiset ovat ihmisen parhaaksi. Johtopäätösten tekeminen niistä jää jokaisen omalle vastuulle. Kuitenkin ennustaminen on helppoa ja ilmeistä. Se on uutisnälkäisen etuoikeus. Siis ei muuta kun uutisten kimppuun.

Herkkähermoisille kerrottakoon, että tämä kaikki tapahtuu pitkän aikavälin kuluessa. Kyse on historiasta. Kenelläkään ei ole tänään mitään hätää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti