perjantai 8. kesäkuuta 2012

Lappeenranta ja Pori ovat lottokaupunkeja

Veikkauksen kertomien tilastojen mukaa Porissa ja Lappeerannassa asuvat ovat voittaneet eniten lottovoittoja. Siis pääpotteja. Kaikkien pienempien voittojen suhdelukuja ei kerrota. Em. kaupungeissa lottovoitto on napsahtanut jokaista 1800-1900 asukasta kohden. Pääkaupungissa tai Tampereella se on osunut 3500-3700 asukasta kohden. Vastaavasti Espoossa puolet harvemmin kuin isoissa kaupungeissa. Eli tähän mennessä on kannattanut asua Porissa tai Lappeenrannassa, jos on hamunnut loton pääpalkintoja.

Sen verran olen kuitenkin asiaa ymmärtänyt, ettei tämä tarkoita mitään tulevaisuudessa. Voittoja voi napsahdella ihan minne tahansa. Vaikka juuri sinulle, ainakin jos lottoat. Mennyt on takanapäin, eikä todennäköisyys ole yhtään sen suurempi Porissa kuin Espoossakaan. Tietysti saattaa olla, että espoolaiset eivät lottoa vaan tekevät miljoonansa muilla tavoin. Porilaiset sen sijaan lottoavat ahkerasti ja heille on tullut myös voittoja enemmän.

No, oli niin tai näin. Kannattaa lotota ! Siitä saadaan jaettavaa taiteelle, liikunnalle ja nuorisotyöhön. Koska Ttradampampaa !!!! SUOMALAINEN VOITTAA AINA ! (Tämä oli mainos ja jos joku Veikkauksen johtoporsas näkee tämän, voin antaa tilinumeron, jonne vyörytetään mainostulot. Kiitos !)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti