torstai 29. joulukuuta 2011

Omat aikaansaannokseni

Omat aikaansaannokseni taiteen historiassa kuuluvat kirjasarjaan, maailman ohuimmat kirjat. Itselleni vuosi on ollut kuitenkin aktiivinen ja olen nauttinut monista hetkistä sekä pienessä työpajassani että näyttelyissäni. Muutama onnistunut työkin on tullut maalattua, muuten aio paljastaa mitkä miellyttävät itseäni.

Kiva fiilis on jäänyt keväisestä Neljä säveltä yhteisnäyttelystä. Neljä erilaista tekijää, tyyliä ja ulostuloa. Aikaansaannos oli oikein onnistunut kokonaisuus, vaikkemme saaneetkaan suurempaa julkista huomiota. Oma osioni oli myös mielestäni hyvä. Isot laastarityöt, pingviinit ja kolibri pääsivät hyvin esiin Haiharan tallin alakerrassa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun työni olivat esillä oikeassa näyttelytilassa.

Vihavuoden koskikahvilan tiiliseinä oli mainio tausta pienille ja värikkäille kuutauluilleni. Voimakkas värimaailma korostuu punaisen, elämän syövyttämän tiiliseinän pinnassa. Painoin tämän mieleeni ja joskus vielä...

Karkkilan kirjaston näyttelyhuone oli pieni, mutta riittävän tilava afrikkalaistyylisille naistauluilleni. Tämä valkea huone, kohdevalot ja leppoisasti omassa tilassaan riippuvat työt muodostivat mukavan kokonaisuuden. Työni olivat edukseen ja vierailijoitakin oli runsaasti. Mitä muuta harrastelijamaalari voikaan odottaa. Paitsi tietysti mainetta ja korkeita maalaustuloja. Mutta se onkin ensi vuoden tavoite ! Heh, heh !

3 kommenttia:

  1. Rinta rottingille! Upeita töitä on vaikka muille jakaa (kokemus kertoo) ja en epäile lainkaan etteikö ne vielä ala tuottamaan taalojakin. Yksi suosikeistani komistaa parhaillaan olohuonetta ja sen alla jopa vaikeasti kasvatettava orkidea puhkesi innokkaasti kukkimaan. Kiitos siitä!

    -minttu

    VastaaPoista
  2. Hyvää Uutta Vuotta Jorma.

    On ollut mielenkiintoista seurata yllätyksetöntä, lisäaineetonta ja huumoritonta ...? blogiasi vuoden ajan. Pidin myös maalaamistasi kuvista, ne ovat niin näköisiä ja jotenkin niissä avautuu oma puhuttelevakin sanoma. Sinä olet henkilö joka myös tekee, eikä ainoastaan suunnittele. Elämänfilosofiassasi näkyy täysillä eläminen. Meillähän on vain yksi elämä ja kauheasti kaikkea mielenkiintoista siinä...eikös?

    Kaikkea hyvää alkavaan vuoteen. t. B

    VastaaPoista
  3. Parempi tehdä nyt kun viidestoistapäivä (toisaalta se on minun tilipäivä ja silloin voi tehdä mitä lystää).

    VastaaPoista