tiistai 27. joulukuuta 2011

Ale

Nyt ne alkoivat. Heti kun oli selvitty viime viikon joulumarkkinoista, pikkujoulu- ja varsinaisista joululahjaostoksista(myös niistä viimeisistä lauantai-aamupäivän hätäostoista), paukahti päälle tammikuun ale. Siis se entinen tammiale, joka nykyään alkaa jo joulukuussa.

Pakko on ehtiä mukaan, koska parhaat viedään päältä. Otin siten herätyskellon sängynviereen, kuumaa kahvia termariin ja pinkaisin kaupungin uniseen aamuun toiveikkaana löytää tarvitsemiani tavaroita ja erityisesti vaatteita. Jälkimmäisiähän minulla ei olekaan, ei ainakaan sopivia tai muuten mieleisiä. Olen teoriassa yrittänyt siirtää vanhoja kuteita osasto UFFiin, mutta käytännön suoritus on jäänyt vähän vajaaksi eli se puuttuu.

Mutta nyt asiaan eli alennusmyynteihin. Pihinä himoshoppailijana päätin hakea parhaat tarjoukset. Winter sale, merkkituote ale, jättiale, sensaatiomainen talviale, laatuale, sporttiale, alen loppurysähdys, muotiale, inventaariale, koko perheen ale ja kaikki poistohintaan. Pää meni kuitenkin sekaisin heti ensimmäisessä liikkeessä, sama jatkui toisessa ja niin edelleen. Ostin siis kellon -50%, lumikengät -30% (toivottavasti tulee talvi), kesäcrocsit -40%, päiväpeitteen -20%, joulukoristeita -50%, jousikeinun -23%, jenkkikaapin -42%, lasketteluhousut -80% (toivottavasti tulee talvi tai saan säästettyä Levin matkaan), hampaanpoisto +21%, parturi +18%, ansiotulojen verotus +0,3%, lääkäripalkkio + 8%, sähkön verkkomaksu +14%, taksi +1,2%, thaihieronta + 3,5%, keppanapurkki +12%, hodari kahdella nakilla + 5%.

Siihen rahani loppuivatkin. Loppujen lopuksi pääsin taas kerran nollatulokseen, eikä maksanut juuri mitään. Melkein pääsin pari prosenttia voitolle. Vähän tuli ei niin tarpeellista hankittua, mutta tunne ja yhteisöllisyys on tärkeintä. Vielä himottaisi ostaa läppäri -31% ja ruokailuryhmä -38%, mutta taidan säästää ja odotellla alen loppurysähdystä, entistä helmialea, joka nykyisin on loppiaisen jälkeen. Tai sitten menen autoliikkeen the original välipäivämarkkinoille ja ostan 2,99 % korolla auton. Tai vaikka raketteja, joilla voin juhlia hyviä hankintoja edulliseen hintaan. Että tällanen tapaus, melkein - 50% vain tänään ! Kivat sulle alennuksella uutta vuotta odotellessa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti