perjantai 23. joulukuuta 2011

Aamun lehdet

Jotenkin aamun lehdistä ei löydy enää muuta kun tylsiä ja kylmiä tosiasioita. Vai olenko itse muuttunut tosikoksi ? Pari kiinnostavaa tai pysäyttävää asiaa luin.

Edesmennyt Kim Jong il sai viimeisinä elinpäivinään aikaan 6-9 asteen ilmaston kylmenemisen. Hän oli siis niin sairaalloinen, että lämpötila laski. Siinä mallia meidänkin pressaehdokkaille. Voitaisiin tehdä testi vaikka samoinpäin. Kuka meidän presidenttiehdokkaistamme saa ilmaston jäähtymään muutaman asteen? Testit vaikka tammikuulle ja jokaiselle muutama päivä aikaa. Oli se vaan edistyksellinen sälli tämä Kim. Pysäytti ilmaston lämpenemisen ! Suremme hänen poismenoaa ja toivomme, että meillä tulee valituksi ilmaston jäähdyttävä pressa.

Homohotelli on vetänyt pääosin heteroasiakkaita !!
En ymmärrä tätä juttua (mutta olenkin ilmeisesti hieman vanhanaikainen). Kuvittelin, että hotellin tarkoitus on majoittaa ihmisiä. Homohotelliksi julistautumine voi olla vetonaula, brändi, mutta eikö täyttöaste ole hotellin päätavoite. Onko seksuaalinen suuntautuneisuus jokin arvo ? Mitä seksi yleensä kuuluu kenellekään muulle kun asianomaisille ihmisille itselleen? Tuottaako hotelli itse jotain seksi palveluja? Pitääkö siis olla kumi-, nahka-, ruoska-, käsirauta-, S/M ja mitä niitä onkaan hotelli? Meidän hotellissa on oikeat käsiraudat, viisimetrinen ruoska ja yhden koon kumiasu ? Jes, sinne !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti